Tidigt!

Nu sticker jag till jobbet! Gick upp kl 8 (vår tid, hos er var kl då 9), orkar inte!!!!! Vill bara gå och lägga mig igen. Speciellt eftersom Susanna ligger här och sover bredvid för att hon är ledig idag. Avundsjuk!!
På tal om jobbet så går det väl bättre och bättre, man kommer ju in i det och lär känna folket bättre så det är ju bra. Men vissa kunder kan vara riktigt snobbiga och otrevliga. Jaja, nu måste jag gå! Hoppas ni får en fin dag!

Kommentarer
Postat av: mamma

Mamma gick upp klockan 6 , så det så. Allt bra på jobbet idag har vi läst böcker och sett på film och ätit popcorn för det är nationella läsdagen. Tränade body pump på west coast, det var riktigt roligt idag för nu kan jag hänga med bättre, träffade Caroline Einarsson och Linn Axelsson där nere. Pappa bjöd på stekt medisterkorv och makaroner när jag kom hem, känns den rätten igen. Ringde och gratulerade Annica hon var nöjd att du hade gratulerat henne på Face book. Tycker du att vi ska bli vänner på face book? Kolla upp om affären stänger någon dag till jul. Kram mamma och pappa

2009-11-12 @ 19:43:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0