Halloween.

Här i London är det ganska seriöst med halloween och folk fixar sina kostymer i god tid men inte Ida och Susanna inte ;). hihi!!

Vi var i Covent Garden idag för att jag skulle fråga hur det blir med min jobbplats där. Men när jag kom dit så var inte Tony (managern) där så vi skulle gå en sväng på tio minuter och komma tillbaka sen, men det blev betydligt mer för vi lyckades självklart villa bort oss rejält, haha!! Kom kanske dit 30 minuter senare =). I alla fall så sa han att jag är prioriterad för att få tjejen som ska gå´s plats, I´m number one, hihi!! Så på fredag när hon har gjort sin trial på det andra stället ska jag åka dit igen och få besked. Han sa att det var ungefär 85% chans att jag får jobbet, allt beror på tjejen som ska gå. Snälla säg att det går bra för henne på det andra stället, jag vill verkligen jobba där!!!!
I alla fall så skulle vi sen ta oss till Oxford Street för att köpa halloweengrejer till våra outfits efter det men det var så jävla krångligt att ta sig dit (tunnelbanan var stängd där) så när vi väl kom dit så var jag på så dåligt humör att jag inte ville köpa något ;). hihi!! Susanna köpte dock saker till en kattoutfit, blir nog kul! Själv fick jag slänga ihop nått med mina kläder här hemma, det närmsta en utklädnad jag kommer är Cowgirl, så det får jag väl vara ;). Inte direkt sexigt ;). Haha!! Skit samma!!! Bilder kommer förhoppningsvis =).
Hoppas ni får en awsome halloween!!!!!!! Kram

Tack!!

Just det ja, jag fick en riktigt trevlig komplimang igår, haha! När jag, Maya och Suss stod ute på takterassen och tog luft igår så pratade vi lite med Alex och en av hans kompisar och plötsligt så säger Alex bara: "Maya, don´t you think Ida looks just like that girl from the shampoo commercial?" Och jag bara... okej, tack antar jag..
Och Alex bara: "Oh, oh it´s a compliment, it´s a compliment!! You and your hair looks really, really lovely".
Och det var ju gulligt sagt, så tack Suss för att du lockade det så fint =).


Mardrömsavslut.

Ja det fick kvällen. Nu tror ni att nått jättehemskt har hänt men så är inte fallet så ni behöver inte vara oroliga, det kändes bara så jobbigt för oss som var med.

Kvällen började bra, jag lånade en fin topp av Maya som jag hade på mig, jag, Suss och Maya fick skjuts av Michael till festen, det var helt ok trevligt på festen, vi lekte lite lekar m.m. Men när kl var typ 00:10 så kände vi att vi tröttnat lite och eftersom att Suss skulle upp och provjobba idag igen så bestämde vi oss för att åka hem. Så vi springer till tunnelbanan för att försöka hinna med det sista tåget hem (de slutar gå kl 00:30). Vi måste där dela upp oss eftersom Maya ska åt ett annat håll. Vi kommer på det första tåget vid Old Street men sen kom ju problemet att vi skulle byta vid Bank för att ens komma i närheten av vårt hem, och när vi kommer dit så säger de i högtalarna "the last train from this platform has now departured, please find your way to the exits". Kul!! Så jag och Suss är mitt ute i ingenstans (enligt oss i alla fall, hade ju aldrig varit där förut) och har ingen aning om hur vi ska ta oss hem, så vi går ut från tunnelbanan och ska försöka hitta någon buss att ta antingen hem eller till Piccadilly Circus där vi vet att en annan buss går hem till oss. Så vi börjar leta, men det går ju gator åt alla håll och vi vet inte vart vi ska så vi får gå in på varenda gata och kolla på busshållplatsskylten vart bussarna går - och alla går bara ännu längre ut från centrum. Vi frågar en kvinna om hon vet vart bussarna in till stan går ifrån och då säger hon "I´m sorry love, I don´t know any buses that goes into town, I would recommend taking a taxi", jaha... Och vart ifrån ska vi få pengar till det. Tillslut hittar vi en buss som ska gå in till Oxford Circus, och det ligger ju ganska nära Piccadilly så vi hoppar på den, men Suss har inte med sitt kort så hon får betala en massa pengar eftersom det var nattaxa. När vi väl kommer in till Oxford Circus så hittar vi ingen bankomat så att vi kan ta ut mer pengar till nästa buss och när vi äntligen gör det så kan jag inte ta ut nått (vet ej varför, antar att pengarna på kortet var slut, får föra över mer), oc när Suss väl ska ta ut så finns det inga 10 punds lappar så hon måste ta ut en 20:a vilket känns onödigt. Men jaja, så äntligen kommer vi ner till rätt busshållplats och då går bara bussarna varje halvtimme (och för Suss som ska upp kl 07:50 ökar frustrationen), tillslut kommer bussen och vi ska gå på men då har busschaffören ingen växel på bussen så han säger att Suss får gå av, betala på en "ticket" automat och ta nästa buss (jag håller på att få spel här kan jag säga), Suss frågar om jag inte har nått ända litet mynt (vilket jag inte hade), men då säger jag (brottsling som jag är ;)) "skit i det Susanna kom så går vi upp och sätter oss han märker inte det ändå, bussen är proppfull". Så vi gick upp, satte oss och när kl var 2:00 kom vi äntligen hem. Detta var vår jobbiga natt. 

Och till er som klarade det ända hit ner, GRATTIS! Det var duktigt, för detta inlägget var inte kort och det var förmodligen jävligt ointressant med, haha!! Men jag var bara tvungen att skriva av mig =).  

Blää!

Nu har jag tydligen käkat mögligt bröd oxå, fräscht! Eller inte.. Suss berättade precis att hon hade sett det på den enda skivan som var kvar och jag såg ju inte det så jag bara käkade på. Usch!! Blääääääääää! Inte kul! Men sen jag kom hit så har jag blivit mindre kräsen, äter den mesta skiten i och med att jag inte har råd med annat.

Ändrade planer.

Det blir party ikväll med ;). Maya, jag och Suss ska med på en halloweenfest nära old street. Alex hyr ut lägenheter och han har hyrt ut en massa studentlägenheter på ett ställe, och de ska ha en fest på deras "top floor". Därför är vi bjudna via Alex. De blir nog kul! Vi ska dock inte klä ut oss idag, vi orkar inte och har inget och klä ut oss till + att stackars Maya är sjuk, så hon har ännu en ursäkt för att inte göra det =).

Nu sitter jag och avnjuter min middag :). Quornbiff, omelett och macka. Smarrigt! En riktig bamsemåltid ;).
Orkade inte åka till Reiss idag, gör det imorrn istället, så jag åkte hem till Maya och var med henne och barnen istället, de va kul. Suss ligger och sover här nu så jag vet inte hur det gick för henne på provjobbningen, men det gick nog bra tror jag. Får nog ta och äta nu, för jag ska hinna duscha, prata med Suss, göra iordning mig m.m. innan Michael kommer och hämtar upp oss tre här hos oss senare. Måste ju hinna slappa lite oxå =).
Hoppas ni får en bra helg! Kram 

En ny dag.

Gäsp*. Nu sitter jag här i lägenheten och slappar. Jag är trött. Susanna gick upp kl 06:30 för hon skulle börja provjobba på ett Café i Marylebone idag. Hoppas det går bra. Jag gick upp alldeles nyss och sitter och ser på TV och grejar på datorn =). Idag tror jag att jag ska åka till Covent Garden och kika in på Reiss och se hur det går för Chrissie, om hon har fått det andra jobbet eller inte, och höra om jag fortfarande har förtur till hennes plats eller inte. Man vet ju aldrig här, de ändrar sig hela tiden. 

Idag måste jag bestämma mig för vad jag ska klä ut mig till på Halloweenfesten (vi har bestämt oss för att bara gå på en av dem, Alex kompis fest). Jag tror det får bli katt (som Charlotte föreslog), jag har inte råd med något annat just nu, måste spara. I så fall måste jag åka till Oxford Street och köpa lite smågrejer till min outfit, men jag vet inte om jag står ut. Det känns som om man går runt i en stor fårskock och det är nästan omöjligt att tränga sig ur och ta sig in i någon affär som man vill gå in i. haha!! Får se.

Vad ska ni göra i helgen då??

Kram   

Lägesrapport.

Okej, här kommer en liten lägesrapport från London.

* Här är det varmt. Runt 18-19 grader. Skönt!!!

* Juldekorationerna ploppar upp lite överallt. Senast idag såg vi några män som hängde på ytterväggarna på stora affärer på Oxford Street och hängde upp tusentals med lampor till belysningen. 

* Oxford Street är knökat med folk varje dag. Jag får panik av att gå där, för det är som att gå i en stor hög med människor som sitter fast i varandra, man kan inte komma framåt. Alla är som galna. Helt sjukt!



Juldekorationer.

Granar =).

David Guetta!!!!

Gårkvällen var underbar!!! Åååh, så kul jag hade! Kvällen började med att jag, Suss, Maya och Sebbe skulle gå ut, vi visste inte vart men vi tänkte väl Soho eller nått. Men sen kommer Maya och säger att hon har läst någonstans att David Guetta och en massa andra kända dj:s ska spela i Elephant and Castle på klubben "Ministry of Sound". Det var "top 100 dj:s 2009". Tydligen skulle 2000 pers komma in och vi hade hört att folk hade campat utanför för att verkligen komma in så vi trodde inte vi skulle komma in men vi tänkte att vi skulle försöka. Vi kom in!!!!!!!!!! De va bara jag och Maya som kom in först för de andra två gick och satte sig på en pub i närheten för att de inte trodde att vi skulle komma in, men de kom oxå in till slut. De presenterade vilka dj:s som kom på vilken plats på stora tv skärmar och så spelade massa av de största dj:sen i världen. Gryyyyyyymt! Jag och Maya dansade som galningar! När David Guetta kom trodde jag att jag skulle smälla av. De va så kuuuuuuuuuul!!! Han spelade massa av sina gryma låtar, typ: I gotta felling, Sexy Bitch, When love takes over, osv. Jag fattar inte att jag stod 1.5 meter ifrån honom...!
Jag är fortfarande eld och lågor. Hihi!!!


Exited i kön!!

Maya och jag, svettiga och glada när vi är ute och tar luft =)-

DAVID GUETTA!!

David Guetta!!!!!!

David Guetta!!!


Vi har sett David Guetta!!!!!!

Wooohooooo!!! Jag kan inte fatta det!!!! Vi har dansat till han och med han ikväll. Så jävla grymt!! Jag berättar mer imorrn..

Utgång

Idag har vi sökt fler jobb på internet, vi har varit och kikat lite på halloween kläder på oxford street och nu sitter jag här och väntar på att Suss ska komma hem från en intervju för en cateringfirma. Hon har varit borta rätt länge nu så jag hoppas hon kommer snart. Nu ringde hon och lätt glad så vi får hoppas att det gick bra. haha!! Jag har fått en intervju på The Body Shop på High Street Kensington på tisdag så det känns kul. Vi får se hur det går.
Ikväll blir det utgång med Sebbe. Vet ej vart vi ska, vi får se. Nånstans i Soho förmodligen. Eller vi kanske går till Arts Club i Notting Hill för Sebbe tjötar alltid om hur bra det är där =). hihi!! Hoppas ni får en trevlig onsdag kväll!! Imorrn blir det förhoppningsvis bättre uppdatering med mer bilder m.m. Kram


Gaaah!

Grannarna är så jobbiga! De väcker oss varje morgon. Speciellt de som bor tvärs över gatan för de håller på och renoverar. Idag vaknar jag 8:30 av att de kastar tegelstenar, sågar, hammrar, skriker, sjunger (högt och fruktansvärt falskt) och använder sina j*vla borrmaskiner som för ett öronbedövande väsen. Fattar de inte att vissa av deras grannar faktiskt behöver sin skönhetssömn ;). hihi! Nää, men det är faktiskt riktigt jobbigt. Så nu fick jag ur mig det, vill ni ha en liten uppdatering??
Ja det får ni vare sig ni vill det eller inte ;).

Igår var vi sjuuukt trötta hela dagen. Vet ej varför men alla krafter var bara borta, Louise tror att det är först nu som vi tillåter oss själva att vara trötta och därför kommer två veckors trötthet över oss nu och det låter ju ganska vettigt. Kanske. Igår var vi på Science Museum och det var inte alls så kul som vi trodde att det skulle vara, tyvärr. Vi hade kanske för höga förväntningar. Det värsta var alla ungar som sprang runt och skrek och pillade på allt, vi orkade inte, så vi var typ där i en timme och sen åkte vi hem och åt. Helt utpumpade =).
Efter det hade vi tänkt åka till ett supermarket i Kilburn som heter Iceland och som har en massa billig fryst mat, men vi orkade inte, så vi sov och vilade istället =). På kvällen gick vi och hyrde två filmer på biblioteket och köpte godis på Tesco, gött!!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se. Hoppas allt är bra hemma!! Kram

Zzzzz

Denna dag går åt till att vila för vi är helt slut. Har ingen aning om varför men inga krafter finns. Vi är som två döda torskar. Hoppas morgondagen blir bättre med mer energi.


Behöver lite hjälp.

Vi har blivit inbjudna till några olika Halloweenfester nu i helgen, bl.a. av Mayas kompisar, vi vet inte vilken/vilka vi ska gå på men det blir ju någon och då måste man ju klä ut sig. Jag vet bara inte vad jag ska klä ut mig till... :S. Jag har liksom inte riktigt råd att köpa en massa makeradgrejer nu, pengarna behövs till mat, hyra, transportmedel, telefonkort m.m. Har ni något bra förslag på vad man kan klä ut sig till som inte kostar så jättemycket? Nått man kan fixa själv hemma eller bara nått som går att fixa på ett billigt sätt? :) Vore jättesnällt om ni skrev en kommentar med något förslag ni har. Tack!

Kul!

Va kul det är att ni har börjat kommentera mera! Tack!! Det gör det 1000 gånger roligare för mig att uppdatera oftare och lägga ut mer bilder m.m. Vill bara säga tack, det är superkul att läsa. Ha de bäst!! <3

Kensington Gardens.

Idag har jag och Susanna även hunnit med en promenad i Hyde Park, eller rättare sagt i Kensington Gardens som typ är en del av Hyde Park och som ligger närmast där vi bor =). Det var trevligt och händelserikt. Vi blev attackerade av en massa olika slags djur (eller ja, två olika iaf ;)). Hyde Park är helt full med ekorrar som springer runt överallt och vi brukade tycka att de är ganska söta, not anymore, nää haha, men i alla fall så var det en ekorre som hoppade upp på Susannas ben idag för att han/hon trodde att hon hade någon mat till honom. Han/hon bara hoppade upp och klöste sig fast på hennes ben. Läskigt! hihi!! De är ganska stora oxå ;). haha!
Precis efter denna hemska händelse så kommer en stor flock med fåglar flygande mot oss utan någon tanke på att väja så vi skriker och kastar oss ner på marken (speciellt jag som är lite rädd för fåglar normalt :)). Alla andra glodde på oss som om vi var två idioter (vilket vi kanske är oxå ;)). I alla fall så tog vi en massa bilder där. Det är väldigt vackert här nu med alla färger på löven m.m. Här får ni se lite:








Ekorren tar språnget mot Suss ben ;).






Vackert!!!






Royal Albert Hall




Ett monument som står i KG, vet inte vad det står för dock, orkade inte gå fram och läsa ;).


En kille som var asgrym på inlines =).


Som utlovat.

Här kommer bilderna på de olika sagoprinsessorna/figurerna som killarna tyckte att vi var lika igår =):


Maya is...

... Esmeralda!!


Ida is...

... Alice in wonderland!!


Susanna is...

...Rapunzel!!!

Är vi inte sagolika så säg??? haha!! XD
vi


Gårkvällen.

Igår skulle vi ju träffa Maya och några av hennes kompisar ifrån London. Vi trodde att vi bara skulle hänga lite och spela lite biljard (eller ja... de, INTE jag, Suss och Maya), för de var det de hade sagt. Så jag och Suss tar tunnelbanan till Hammersmith där vi möter upp Maya och tar en buss därifrån till Clapham. Där möts vi av Mayas kompisar Alex, Michael, Carlos och Adam. Eller ja det är Alex som Maya känner bäst, de träffades i Spanien för två år sedan och har hållt kontakten sen dess. Vi 7 knör in oss i Michaels lilla(!) bil och åker vidare. Då visar det sig att de har ändrat sig igen och att vi ska gå ut nu istället. Så jag, Suss och Maya sitter där i våra platta, grova skor, våra jeans och våra myströjor och bara - jaha... okej då. Så av bar det till en club/bar i Clapham som heter Kezbar (eller nått sånt) och som är en gayklubb (ingen av oss är gay så jag vet inte varför egentligen, antar att det var den enda där det var folk ute). Där sitter vi och pratar och skrattar och dricker drinkar en sväng, vi lär dem svenska och vi pratar om allt mellan himmel och jord. Trevliga killar var det. Sen stänger den klubben kl 23 så då drar vi vidare till Soho och går till ett ställe som heter Bar Soho (lämpligt va?). haha! Där dansar vi en sväng och har det trevligt, men sen är det en av killarna som börjar känna sig sjuk så vi åker hem igen vid halv ett eller nått. Overall en trevlig kväll ;). Btw, vi hade lite diskussioner om viktiga saker så som vilka kändisar vi alla var lika och vilka prinsessor/sagofigurer vi var lika. Ni ska få se lite bilder på de sen ;).

carrie
Suss drog en Carrie och tog en Cosmopolitan =).

Hmm.

Hallo allihop! Hur e de me er? Idag har jag och Susanna varit på varsin intervju på Caffé Nero. Det gick helt okej för oss båda och de sa att de hör av sig i veckan om man har fått något jobb. Det dumma är bara att varken jag eller Suss vill ha jobb där... Vi bara sökte för att vi började bli desperata efter jobb. Jag vill ha jobbet på Reiss och Suss vill ha jobbet på Office (hon ska dit på intervju idag kl 16). Därför vet vi inte vad vi ska göra om Caffé Nero hör av sig först och erbjuder oss något, vi kanske inte ens får något från varken Reiss eller Office så därför måste vi väl ta nått på Nero i sånna fall. Men tänk då om vi tar på Nero och de sen hör av sig från de andra två ställena, va gör vi då?? Jobbigt! Gaah!! Orkar inte ens tänka på det. Vi får förmodligen inte ens något av jobben, här verkar de bara säga en massa saker för att sen ändra sig totalt. I don´t know.

Camden town.

Skrev det här inlägget igår med det publicerades tydligen inte och jag orkar inte ändra det nu så ni får läsa det idag istället =).

Idag har vi haft en skön dag. Vi vaknade kl 11, men då skulle man ju ställa tillbaka klockan en timme så kl var ju bara tio, så vi fick sova länge men ändå vann vi en timme där vi kunde hitta på en massa roliga saker som London erbjuder. Kul!! Vi började med att åka till Camden, där de har en jättestor och häftig marknad. De va superkul! Vi bara gick runt och kollade på allt, massa konstiga och roliga grejer. Sen åkte vi hem och åt lite mat och sen gick vi till köpcentret som liggen nära oss och köpte oss en jättegod våffla (vår favorit), om ni vill se den kan ni gå in på Suss blogg där hon har tillägnat ett helt inlägg till den, haha!! http://susannajosefina.blogg.se
Efter det gick vi till ett internetcafé och lade upp annonser om att vi söker jobb. Nu sitter vi här hemma och bara slappar efter att ha städat badrummet och köket, duktigt va?? hihi! Ska kanske träffa Maya och hennes kompisar här ifrån London, ska bli kul!  Hoppas allt är bra hemma!
Här kommer lite bilder:

maya
Maya när vi käkade middag kl 23 igår ;).
sanna
Sanna =).
camden
Camden.
folk
Mycket folk!!!
tattoo
Vill ni tatuera er??
suss
Suss.
munkar
Gaah!! Underbart gott!
mys
Marknad.



Maya är bara för rolig.

Asså jag måste bara berätta en så rolig grej som Maya sa när vi åkte hem med en av de röda dubbeldäckarna (94:an för att vara exakt) inatt. Vi sitter där, trötta och flummiga, lite smått irrtiterade/roade över att vi inte kunde gå in på någon klubb någonstans för att tankspridda Susanna har glömt sitt leg ;). haha! Vi har det bara allmänt trevligt medans 2/3 av bussen kollar på oss för att vi spårar ur så mycket i våra tankar och skämt så att vi skrattar fruktansvärt mycket. De e askul dock =)! Helt plötsligt säger Maya- "Asså vi får sluta skratta nu för jag får så ont i (här trodde vi att hon skulle säga MAGEN, men istället säger hon:) mina nyckelben(!!!!) när jag skrattar för mycket". Jag och Susanna trodde att vi skulle dö av skratt när hon sa detta (det kanske inte låter så kul men i stunden var det det ;), believe me), vi skrattade så att vi nästan föll av sätena. haha! Såhär störda är vi :). Men kul har vi! I alla fall så blev det så att vi satte oss och åt på en vegetarisk thai resturang i Soho istället för att gå ut (detta var ju såklart före bussresan då), det var trevligt! Ha de gött allihop!! Kram

Provjobb.

Nu har jag precis kommit hem (eller ja, nästan, har ätit oxå). Provjobbningen gick bra :). Den första timmen var hemsk, jag bara gick runt där och kollade på kläderna och gjorde ingenting, men sen kom jag igång riktigt bra och sålde en hel del grejer faktiskt. Jag fick faktiskt sålt en kappa som kostade 295 pund (3300kr). Är ganska nöjd faktiskt :). hihi!! Tjejen som var ansvarig för ladieswear verkade inte som om hon tyckte om mig i början. Hon såg jätteskeptisk ut, men efter ett tag så verkade det som om hon började gilla mig mer och sen när jag jobbade över 50 min för att det var så mycket att göra så var hon riktigt trevlig ;). haha!! I alla fall så sa hon att hon tyckte jag var duktig, och svensken som är manager sa att det var en tjänst som förmodligen blir ledig nästa vecka igen och att om tjejen som ska sluta då verkligen gör det så får jag hennes jobb =). Vill inte hoppas på för mycket men det låter ju lovande, hihi!! Vi ska höras av i slutet av nästa vecka. Nu fick jag precis reda på att vi ska gå ut ikväll, för det har Suss och Maya bestämt, haha! Tror Mattias och Sebbe ska med oxå så vi blir några stycken... Kul! Vi drar vär in till Soho och hittar nått bra ställe. Suss pratade om ett ställe som heter Arts Club men vi får väl se :). Hoppas allt är bra hemma!!! kram
vii

Klackar.

Ja dessa klackar. ALLA tjejer i London har dem. Jämt. Ikväll var vi ute på promenad en sväng och tänkte se ifall vi hittade nån trevlig pub att gå in och sätta oss och ta en öl på (eeh, NOT, en cider såklart;)), och vi kände oss absolut inte finklädda i våra Platta skor. Flats som det heter här ;). haha!! Nä men det är helt sjukt asså, tjejerna här kan inte gå ut utan högklackat... Förut såg vi ett gäng tjejer på typ 10 pers, ingen hade under 10cm klack. Hur orkar de gå i dem?? Jag håller på och dö när jag går i mina klackar sisådär max en gång i veckan. Det verkar vara någon oskriven kod eller regel eller nått här för det är sååå tydligt att det är så det ska vara. Vi har tänkt på det varenda gång vi har varit ute. Vad är det för fel med ett par söta ballerinaskor, ett par sköna converse eller ett par snygga stövlar? Jag menar, idag kände vi liksom - ta en cider på en pub nånstans, inte behöver man klackar och klänning för det. Men alla vi gick förbi hade det på sig. Konstigt! Jaja, nu ska jag sluta tjöta om detta otroligt ointressanta och onödiga ämne. haha! Ha de gött!

London är inte Sverige.

Vad som är populärt i London just nu:


Paljetter. Finns överallt och på alla (känns det som).
paljetter

UGGs. Aaaalla har dem (utom, jag, Suss och Maya). Haha!
ugg

Agnes låt - Release me. Den går varm överallt. Kul för Agnes och Sverige!
agnes

Kommentera mera.

Kommentera mera tack!!! Det blir mycket roligare för mig att skriva om ni kommenterar. Bara kommentera ett inlägg eller skriv och berätta om vad som händer där hemma. Jaa, gör det!! Berätta vad som händer hemma, jag måste ju hänga med i alla intriger m.m.!

Bilder.

vi
Vi innan utgång i onsdags.
haha
Vi ska alltid ta en massa konstiga och roliga kort ;).
maya
Maya!!
vi
Viiiii!
parken
I parken idag:).

A walk in da park.

Nu sitter vi hemma hos Maya och myser. Har precis käkat lunch här, mums!! Vi har varit på promenad i parken med barnen, kuul!! Jag lekte en massa. Just det, jag var ju på intervju på Zara imorse. Det var jag och 4 andra pers. Vi fick göra lite olika övningar + ett j*vla mattetest. Ursäkta mitt fula språk! Men matte är inte mitt bästa ämne, doch var det huvudräkning och det är jag helt okej på ändå... Men konstigt liksom, mattetest på en arbetsintervju. De ska höra av sig idag om man får jobbet men jag tror att de två tjänsterna kommer gå till de två andra tjejerna som var där för de fjäskade verkligen som fasiken. Idioter! hihi!! Jaja, ikväll blir de väl till att sätta sig på nån pub eller nått, imorrn ska jag provjobba på Reiss och på söndag ska vi nog träffa Maya och några av hennes killkompisar. Kul!! Det är alltid kul att träffa nya människor! Hoppas allt är bra hemma! Kram

Vi
Vi!!

Draft: Okt. 22, 2009

Ååh vad skönt det känns att ha en blogg som faktiskt fungerar! Nu ska jag uppdatera er lite om hur det går för oss:
Dagarna rullar på snabbt, vi springer runt och lämnar ut cv:n och det går ganska bra måste jag säga... I förrgår var Suss på en intervju på All Saints i Covent Garden, det gick ganska bra tror jag... Igår var jag på en intervju på Reiss (en fin klädbutik) och det gick faktiskt jättebra!! Jag lyckades pricka in exakt rätt saker att säga (vilket är väldigt konstigt eftersom vi inte har butiken i Sverige och att jag aldrig har varit inne i den här) men det verkade som om hon gillade det jag sa för jag ska dit och provjobba på lördag, wiiiiii!! Hoppas inte på för mycket nu bara, för det gör inte jag, det kan ju gå hursomhelst... För en liten stund sen ringde det en kvinna från Zara i Knightsbridge (precis bredvid Harrods) och frågade om jag ville komma på intervju där imorrn kl 9, självklart sa jag ju JA så dit ska jag med :). På måndag ska vi båda på intervjuer på Cafe Nero (en cafékedja som är väldigt stor här) och Suss ska på intervju på Office (en skobutik). Får hoppas att vi faktiskt får något av jobben.

Igår var jag, Maya och Suss ute. Vi gick till en klubb i Soho som heter Metra och som spelar House och Rnb musik. Folket där var inte så himla kul men vi har roligt ändå och dansade loss som galningar. Idag har vi varit med Sebbe och Mattias halva dagen och bara slappat (helt j*vla döda är vi). Ikväll ska vi på bio med Fredrik. Kul!! Hoppas allt är bra hemma! Kram


Layout.

Vad gillar ni min mycket London inspirerade layout? haha!! Snacka om att go all the way ;). hihi!! Nää, men jag tyckte de va kul att ha det så ett tag (jag skapade faktiskt den här bloggen hemma i sverige med tanken att jag kanske skulle använda den här men sen kändes det bara konstigt, men nu får jag ju användning av den i alla fall) :).

London Blogg

Pga att devote fungerar så sjukt dåligt utomlands så har jag nu fått flyttat bloggen till den här addressen istället, för det fungerar inte att skriva inlägg på min andra. Det här får alltså bli min "London blogg", så när jag kommer hem till Sverige igen så fortsätter jag som vanligt på devote. Hoppas det här funkar oxå =).

RSS 2.0