Städning.

Igår spenderades dagen med att vänta på att solen skulle komma. Jag och Malin såg på TV och gick på promenad. Kl 17:30 kom solen och då gick vi ut och solade, inte för att vi kan ha fått så mycket färg så sent men det var härligt att känna solen i ansiktet. Haha!! Nu håller jag på att städa ur mitt rum. Rensar i garderoberna, slänger, skänker och ger bort. Känns bra. Nu har jag en liten paus och ser på "Vänner". Vad gör ni? Kram

Att behöva känna sig tvingad oxå, de e då fyy skam... ;)

Jaha, efter klagomål på dålig uppdatering så känner jag mig nu TVINGAD att skriva något. :P
Skojar Louise! ;)

Igår så var vi ju på dansföreställningen. Det var väldigt kul att se lite gamla vänner igen och kul att träffa lite gamla lärare. Föreställningen var oxå helt ok. Vissa delar var riktigt bra. Roligt att se dem i alla fall!

Idag har jag och Malin varit på IKEA (i brist på annat att göra). Vi satt och diskuterade en lång stund om vad vi skulle hitta på, det är ju inte direkt ett så stort utbud här på bonneland. Speciellt inte när det är mulet, kallt och delvis regn. Då kan man ju inte sola eller ta en promenad (eller det klart man kan, men hur kul är det?)
Vi strosade runt på IKEA, kom igenom ganska snabbt faktiskt, eftersom vi inte skulle ha nått speciellt. Köpte lite småsaker, käkade köttbullar med mos för 16 kr och sen åkte vi hem igen :P. Men det var skoj med en liten "utflykt". Väl hemma hos Mallan så hjälpte vi Monica med några saker hon skulle ha gjort på datorn och sen såg vi på TV och käkade wienerbröd, mums! Nu ska jag gå och läsa Living Dead in Dallas som är den andra boken i Sookie Stackhouse serien. Snart är jag klar med den med och då är det bara att börja på nr 3 - Club Dead, ska bli skoj, för då kommer jag ju in på det som jag inte har sett på TV. Niiiiice!! Nu får jag nog gå och läsa, blir ju helt galen här. Sååå, nu kom uppdateringen Lollo! :P Kram på er!

Morgondagen.

Tänkte berätta lite om vad som händer imorrn :).

Först kl 10 tänkte jag åka upp till ICA och fika med mina gamla arbetskamrater, och höra om de har lite jobb till mig i sommar :). Om jag är vaken kl 10 såklart ;). Nää... Får väl sätta klockan :).

Sen ska jag åka till banken och se om jag kan stänga ner mitt brittiska konto från Sverige, har ingen aning, men kan ju alltid fråga :). Ingen annan som vet om eller hur man kan göra det?

Kl 13:30 ska jag sen möta upp några gamla klasskompisar från gymnasiet, då vi ska gå och se på detta årets "danstreor" när de har sin slutproduktion :) Ska bli superkul! Både att få träffa kompisarna och att se föreställningen, men kommer nog sakna skolan väldigt mycket tror jag... Blir så nostalgisk nu. Det var en så rolig tid på Estetiska programmet! Bara för det så får ni se lite bilder från vår föreställning :) Enjoy!


















Härliga tider det!

Efter föreställningen hoppas jag på att det kanske kan bli lite fika eller nått, om inte tjejerna ska rusa vidare på något annat. :)

Och sen är kvällen oplanerad :) Nice!


Hej hej!

Idag har det varit en riktig slappardag, jag har nästan bara vilat :). Härligt! Men börjar faktiskt blt lite rastlös nu, så det ska bli skönt imorrn när jag har mer att göra, men mer om det senare ;).
Idag har jag läst en hel del, jag hade glömt hur mycket jag älskar när man har en bra bok som man bara inte kan slita sig ifrån, jag pratar förstås om Dead Until Dark, som jag läser på engelska. Även fast jag har sett delar av boken på TV så är det så mycket bättre att läsa, så nu ska jag försöka läsa resten av böckerna innan resten av TV-serien kommer ut :). Bra idé! :P
Förutom att läsa så var jag och handlade (mamma skickade iväg mig med notan), duschade gjorde jag oxå, och nu ikväll var jag, mamma och pappa, uppe hos mormor. Vi gick ner till det nya thai stället här i Dingle och köpte med oss mat hem. Vi satt i den härliga vårsolen hemma hos mormor och bara hade det trevligt! Mycket mysigt! Nu ska jag gå och läsa ut boken, har bara några sidor kvar... Tur att jag köpte tvåan på samma gång :). Får väl svänga in på en bokaffär imorrn när jag ändå är i stan och köpa trean. För när jag kommer igång att läsa då går det fort och då vill jag inte sitta här hemma utan fortsättningen :D. Kram på er!

Sleepless in Seattle.

Har precis kollat på Sleepless in Seattle på SVT. Har inte sett den förut men har hört talas om den så det var kul att se den. Den var ju lite söt :). Ingen direkt dunderbra film, men definitivt en lite charmig film. Han som spelar Tom Hanks son är ju stööört söt! Man vill bara ta upp honom och krama honom! :D Nu blir det lite "Vänner" innan det är dags att sova, rolig lördagskväll va?! :P




Sol, sol, strålande sol!

Begravningen igår var fin. Lite jobbigt att gråta inför 50 andra pers, men de andra i familjen grät ju med, så då kändes det inte lika dumt. Var faktiskt ganska skönt att bara släppa fram det. Efteråt åkte vi hem till Tobbe och Lisbeth och åt rostbiff, potatissallad och sallad m.m. Och självklart lite jordgubbstårta till efterrätt. Det var trevligt.

Idag har jag suttit ute heeela dagen. Vaknade kl 9:30 och efter det har jag varit konstant i solen, vilket jag nu inser inte var den bästa idén för nu ser jag ut som en kräfta :P. Inte så himla hett. Haha! Men härligt har det varit, värme och stekning :P. Nu ska jag återgå till min badenbaden stol och sätta mig i skuggan, det är ju så härligt med frisk sommarluft (även fast det är lite kvavt idag). Hoppas ni har det gött i solen ni med! Kram

Tack och lov!

Tack och lov! Mitt liv är räddat ;). Okej, jag kanske överdriver lite men inte så mycket :P. Nu har jag äntligen fått låna en mobil, av pappas arbetskamrat Jimmy, det är en LG KM 900, eller nått sånt :). Det är i alla fall touch screen, yeeeey!! Vill inte få tillbaka min nu, har alldeles för skoj när jag leker med den här, haha!

Idag har det varit väldigt konstigt väder, jag vaknar vid elva av att det är strålande solsken och 28 grader, så jag ringer genast min solgalna vän Malin och hon kom hit fort som tusan :). I cirka en och en halv timme låg vi ute och stekte (och svettades som grisar) i det varma vädret. Sen fick vi springa in snabbt som ögat för det kom ett baota moln över oss. Detta förde med sig den värsta regn/hagel/åskstormen på länge. Riktigt läskigt faktiskt, Malin roade sig med att räkna sekunder konstant, medan vi såg på Fame och käkade popcorn, så det var inte fy skam det heller :D. Nu ikväll har det åter varit härligt väder, en riktigt fin kväll fick jag se när jag var ute och jagade grannens hästar, när min andra granne ringde, men vi lyckades ändå få en upptrampad gräsmatta med hästbajs på :P. haha!! Nu måste jag snart gå och lägga mig... Ska upp tidigt imorrn, det är ju nu dags för begravningen för min farfar. Det kommer inte bli en rolig dag, men det ska vi väl klara det med. Vi hörs i helgen!! Kram på er


Najs va?? :O (Fast jag har lånat en svart)

J*vla skit!

Åååh vad irriterade. Jag lämnade in min mobil på lagning för två dagar sedan, på Expert. Då fick jag en lånemobil som jag kunde använda och allt var frid och fröjd. När jag sen kommer hem och har laddat den så funkar det inte med mitt sim-kort, mobilen är såpass gammal att den bara har 2G och kortet funkar (tydligen) bara om mobilen har 3G. Detta var i alla fall vad de sa när jag åkte in igår för att få en ny mobil, detta gick inte så bra för deras lånemobiler var alla så gamla att det inte funkade med mitt sim-kort. Detta resulterar nu i att jag inte kommer ha någon mobil i 2 till 3 veckor, underbart. Jag håller faan på att gå under redan. Jag har ju inga nummer till mina vänner ens... Fick gå in på hitta.se för att försöka hitta nått nr till Malin, jag hittade ett hemnummer, men där svarade ingen, snacka om att jag är stört irriterad! Jag känner mig handikappad utan min mobil, det är fruktansvärt! Usch, vad sur jag är. :(

Today.

Jag vet inte hur intresserade ni är av att läsa om vad jag gör på en vanlig måndag, som förövrigt är den 17 maj och Norges nationaldag, men ni får veta ändå :).
I förmiddags körde jag mormor till Hamburgsund där vi kollade på, och köpte, skor till både henne och mig - nya svarta ballerina till våren. Vi köpte oxå en ny handväska till min kära, fina mormor =). Efter all denna shopping ;) åkte vi hem och åt korv med bröd, mums!
Sen åkte jag hem, såg lite på The Mentalist, som är en någorlunda underhållande serie, och sen åkte jag för att möta upp mamma så att vi kunde åka till Torp. Där lämnade vi in min mobil på lagning, jag fick en ny (som inte funkar, måste in och få en ny imorrn), sen köpte jag ansiktskräm, som jag verkligen behöver, min är väääldigt slut :P. Jag köpte oxå två böcker Dead until Dark och Living Dead in Dallas, dessa är de två första böckerna i serien om Sookie Stackhouse som TV-serien True Blood är baserad på, och den gillar jag ju skarpt så jag tänkte att jag även kunde läsa böckerna, även fast det blir omvänd ordning, traditionally :).
Jag köpte oxå en topp på Pondus, den är fin. Nu ser jag på ännu mer The Mentalist, det är bra! Snart ska jag sova, god natt!


Har ni torr hy? Prova denna ansiktskrämen från Biotherm, dyr, men superbra! Har provat massa olika, men den här är den enda som funkar riktigt bra för mig :) Den heter Nutrisource och är för Very Dry Skin. :D





Det finns tydligen 10 böcker i serien, än så länge, nice! Men undrar hur länge det kan vara spännande och finnas något ordentligt att skriva om? Det återstår att se :).


Utgång i U-valla.

Igår kväll träffade jag några av tjejerna från min gymnasieklass, härligt att se dem igen :).
Vi var först hemma hos Jeanette, sen på födelsedagsfest hos Peter och sen gick vi vidare till Trägårn, där vi även träffade lite andra vänner. Det var en trevlig kväll!

Mobilbilder.


Jordgubbsvin :).


Pernilla.


Jeanette, Amanda och Matilda :D.


Malin och Klara.


Peter hade köpt en liiiiten flaska smirnoff till bålen ;).


Me.


Mandy :).


Matilda =).


Klara hade lite kul :P.








Sötisar!


I'm back people!

Nu har det blivit lite dålig uppdatering här, men har inte riktigt haft tid :). Jag får berätta lite om tors och fre då.
I torsdags så åkte jag, Malin och Louise och käkade glass på Laxbutiken. Vi käkade så att vi höll på att gå under, glass i massa olika smaker - lemoncurd, kryddig rabarber, hallonsorbèt, nougat, valnöt m.m. Mums! Till detta var det grädde, chokladstänger, strössel, sås, sylt och munkar m.m. Underbart!! Mådde ganska illa efteråt måste jag säga :P.
Efter detta åkte vi hem till Louise en sväng och bara hängde och pratade m.m. På kvällen sen åkte vi till Lysekil och käkade supergod pizza. Haha!! Som ni hör så gjorde vi inget annat än att äta den dagen ;).
Igår var jag bara hemma och slappade på förmiddagen och på eftermiddagen åkte jag, Lisa, Lotta, Liza, Anna och Lottas kompis "Boberg", tror jag hon hette, och kollade på Sinclairs studentbal på Gustavsberg :). Det var kul och de fick sååå fint väder. Man fick träffat lite gamla kompisar oxå, vilket var kul :). På kvällen var jag och grillade hos Lisa, det var mycket trevligt! Här kommer lite bilder:


Fina Louise.


Söta Malin.


Balen. Elsa kom med på bild :).


Johanna, Oscar, Nina och Patrik. :)


De fick fint väder :D.






Johanna och Oscar kände sig nog riktigt coola framför alla "fotograferna" :P.


hahahaha! XD


Fina!

Hypokondriker Louise.

Louise är så jävla rolig! Igår när vi åkte hem från Linnéa så nämnde jag någonting om år 2012 och Maya indianerna, ni vet.. Det där om att de tror att världen går under då. Louise blev genast livrädd och börjar andas snabbt och klagar på bröstsmärtor, och skriker lite halvgällt att "nu pratar vi inte om det mer!!!!", och börjar sjunga lite halvdesperat med i låtarna på "Carmixen" ;). Efter en minut tystnar hon och så hör vi henne säga: "Tjejer! Vilken sida sitter hjärtat på?!" Vi sa vänster och att det nog förmodligen är ganska osannolikt att hon som är 20 år och allmänt frisk och vältränad är i riskzonen för en hjärtinfarkt :P. Ett tag där så trodde jag nästan att hon skulle begära att vi skulle köra henne till sjukhuset. Men jag sa att hon skulle luna ner sig och inte tänka på det. Och när hon gick ur bilen sen så hade hon redan glömt det :P. hahaha!! Här har vi ett praktexempel på hur Louise ofta reagerar så fort hon blir rädd för nånting ;). Hon är allt bra härlig den bruden!



Härligt!

Idag ska dagen åter spenderas med Louise och Malin. Linnea jobbar, men vi tänkte åka ner till henne på Laxbutiken och äta en massa god glass i deras enorma glassbuffé :). Yeeey!! Reaaaally lookin' forward to it! :P
Därför blir det ingen enorm uppdatering idag heller, men om jag kommer ihåg att ta några bilder under dagen så kan ni få se lite imorrn =). Vad ska ni göra idag då? Kram


Aaaaaaah, how they love me... They can't even take their hands off of me ;). Haha!

Är på gott humör!

Åker nu och träffar Louise och Malin, ska bli så nice!! Ikväll joinar även Linnea, det ska bli kul! Hoppas ni får en fin dag!! kram

Jag och Malin är allt bra duktiga!

Idag kände jag och Malin oss allt ganska duktiga och vuxna ;). Vi började dagen med att åka till Lysekil för att besiktiga min pappas bil. Vi var nästan lite nervösa innan vi skulle köra in i det lilla hålet i maskinhallen men hela grejen gick ju galant :P. Sen när vi skulle svänga in till Malin gjorde vi en myyyycket fin vänstersväng ;). Vi sa det att det finns ju nästan inget som vi inte kan göra :D. Vi kan bränna skivor (som blir grymt bra ;)), vi kan besiktiga bilar, vi kan göra vänstersvängar m.m. Finns det nått som vi inte kan göra?? Näää, jag tror inte det... Hahaha! Vi är ju bäst! 
(Hoppas ni förstår att det är ironi :P). Haha!
Imorrn ska vi träffa Louise!! Yeeeey! Hon har ju bott i Oslo ett tag men är hemma ett par dagar och vi ska träffas och grilla m.m. Det ser jag fram emot!! :D


<3

"The essential carmix".

Damn, vad min och Malins skiva blev gryyym! Haha!! Bara sköna låtar att lyssna på i bilen i sommar :).
Annars idag så har vi varit väldigt onyttiga, käkat både choklad och chips med dipp ;). hihi! Jag var på banken en sväng och fixade lite saker, sen var vi även på Torp där Malin köpte en söt klänning, och jag köpte en svart kofta från märket Stockhlm på MQ och även några rosetter och blommor att ha i håret i sommar och på andra tillställningar :). De köpte jag på Glitter. Imorgon ska vi åka till Lysekil för jag ska besiktiga pappas bil, vi får väl se hur det går :P. Nu måste jag sova, drömmer så mycket varenda natt att jag knappt kan sova, är jättetrött. Kram

Måndag.

Nu åker jag till Malin. Vi ska försöka bränna ut en riktigt bra skiva att ha i hennes bil i sommar. Vi får se hur det kommer gå dock, för ingen av oss är särskilt bra på datorer, men vi får prova ;). Senare blir det Torp tror jag, måste hitta ett par saker, svart kofta m.m. Vad ska ni göra?? Jobba antar jag? Hoppas ni får en nice dag ändå! Kram

Malin och jag i London.


Vet verkligen inte vad jag ska skriva.

Nu kikar jag på något program på svt24 som heter "Jakten på Julia". Det handlar tydligen om en massa tjejer som alla vill spela rollen som Julia mot Måns Zelmerlöv i musikalen "Romeo och Julia". Lite sådär halvunderhållande, men skönt att kolla på medan man bloggar. Jaa, ni vet ju redan vad jag har gjort under dagen så det behöver jag inte berätta om.
Här får ni se en bild av vad jag hade på mig då, i brist på annat (stört dålig bild, smutsig spegel och mobilkamera m.m., ni får ha överseende :)).


Klänningen är från Topshop och kavajen är från H&M.

Kville kyrka.

Har precis suttit med jacka och mysbyxor och försökt "sola" lite, gick inte så bra som ni kanske förstår. Nu måste jag göra mig iordning, ska till kyrkan snart... Tacksägelse eller vad det nu heter. Lite jobbigt, men det blir väl ännu jobbigare på begravningen kan jag tänka. Jaja, efter det blir det i alla fall till att åka till Tobbe och Lisbeth och fika. Bara släktsaker denna helg. Hoppas ni får en fin söndag! Kram


Kville kyrka.


Bonneland.

Denna dagen har bjudit på riktiga Dingle grejer - Skräpplockardag, ko utsläpp och traktorkonsert. Låter det inte lockande ;)? Ni skulle sett när dirigenten satte igång pappa och de andra "bönnera" i vad som skulle kallas musik med traktorernas skopor, tutor m.m. :P. haha!! Det var stört pinsamt!! Efter det var det bara att gå rätt upp till farmor som fyller år idag, Grattis!! Där bjöds det först på fika och lite senare på middag och tårta. Kom precis hem därifrån.
Nu ska jag och mamma ta en sväng till gymmet och pumpa lite, haha!! Knappast, ni ska se de andra killarna som är där, haha! Ikväll blir det väl film och popcorn antar jag. Idag saknar jag London riiiiktigt mycket! Vännerna och utelivet framför allt, det lockar mig inte ens att gå ut här alltså, vilket känns tråkigt... Idag ska de ut och fira Ross i London oxå, så jag tänker tyvärr på vad jag missar, vilket jag borde försöka att inte tänka på, men det är lite svårt. Jaja, nu ska vi dra! Hoppas ni får en trevlig lördagskväll i alla fall! Kram


Alla ville kolla när kossorna sprang ut :P.


Är det inte charmerande vyer? ;)

Fin kväll!

Nu är mormor här och det blir rabarberpaj med vaniljvisp =). Gött!! Så ska det låta blir det nog oxå, kul!! Riktig familjemys!

TV.

Denna dagen har ägnats åt att se på True Blood, är snart klar med säsong två och kan inte bärga mig tills säsong tre kommer :). Ikväll vet jag inte vad som händer, hänga med mami och papi kanske... Hmm, får se.
Nu ska jag återgå till True Blood, eller vänta(!).., Vänner börjar visst på femman nu, tar kanske ett avsnitt med dem först :P. Haha!! TV-seriernas dag ;). Kram på er!


True Blood...

...eller...

Vänner? 


OOJ, vilket dilemma :P. I-landsproblem eller??


Västkusten.

Bilder från min och Lisas promenix idag. Glömde tyvärr att ta bilder under fikan för hade så fullt upp med att catcha up med mina vänner ;). Men de här är ganska fina de med, dock tagna med mobilen så ni får ha överseende med kvaliteten.


Skeppsviken.


Uddevalla bron långt bort.


Lisa :).


Strandpromenaden :D.


Vackert!


Gustavsberg.


Västkusten.


Ida gillar vitsippor (där kom grejen med att prata om sig själv i tredje person fram igen Maya ;), haha!).


Havet är allt bra härligt!

Wiiieee!!

Nu har jag kommit hem igen. Fikade med Lisa och Jeanette :). Vi satte oss på uteserveringen på Rådhuscaféet, mycket trevligt!! Man har allt missat lite skvaller när man har varit borta i London ändå, haha! Nettan har ett händelserikt liv, herregud :P. Haha!
Efter fikan skulle Nettan på fotbollsmatch. IFK - AIK eller nått, så jag och Lisa åkte bort till Skeppsviken och gick en ganska lång promenad ändå, längs strandpromenaden :). Trevligt!! Nu tänkte jag köra ett True Blood avsnitt, har lite abstinens :P. Bilder kommer sen :D. Hur mår ni?? Vad händer i London?? Tell me everything! Kram

Haha!! Nu höll jag på att glömma att skriva om det som rubriken står för :P. Typiskt! Haha! Mitt under fikan fick jag ett sms från Sandra där det stod "kolla din mail när du kommer hem", och gissa vad hon hade skickat till mig då?? ...... En Voddler Invite!!!!!! Yeeey, vad glad jag blev!!! Tack Sandra! :D


Vår i alla fall.

God morgon! Nu sitter jag i arbetsrummet och skriver... Vackert väder är det och jag är på ganska bra humör ändå, i alla fall än så länge :P. Tänkte på att jag ju borde byta namn på bloggen och ny header m.m. men jag vill bara inte tänka tanken, då blir det så verkligt - "Ida i Dingle", blääääääääääääääääää!! Hur fruktansvärt pinsamt låter inte det liksom, då är det ju inte ens nån mening med att ha en blogg, för här händer inte mycket intressant. Njae, ni får stå ut med den här ett tag till i alla fall.

Igår hängde jag med Sandra en sväng, det var mycket trevligt! Catchade up rejält fick vi gjort och mumsat på lite OLW Sourcream & Onion med Taco dipp oxå. Yummie, yummie, yummie, in my tummy! :P
Idag blir det fika inne i Uddevalla med några vänner, trevligt! Efter det blir det skypedate med Charlotte, oxå mycket trevligt! Ikväll får vi se vad som händer, kanske en promenix med Sandra, eller varför inte med mami =). Eller kanske ett True Blood avsnitt Hanna?? ;) Who knows?? hihi!!! Nu ska jag gå och försöka platta mitt hår, för det ser ut som en stor rishög för tillfället, bara trassligt, det får vi göra nått åt! ;) Hoppas ni får en fin dag! Kram

Eclipse.

Spännande att se hur den tredje filmen blir, på trailern verkar ju helt ok i alla fall :).

Bohuslän.

Usch vad jag saknar London och mina vänner där. Idag har det gjort riktigt ont i magen för att jag saknar dem så. Jobbigt! Det är i alla fall fint väder :). Det får jag vara glad för.

Idag har jag hängt med Malin efter att ha sovit i 12 timmar. Vi var i Trollhättan och Uddevalla och kollade efter frisör praktikplats till henne. Så vet ni nån som söker så får ni gärna kommentera här och berätta :D. Sen tog vi en sväng till Torp och kikade och hälsade på Lisa på MAXI, kul! Nu sitter jag här hemma och gör abslout ingenting, funderar på att dra ett True Blood avsnitt... Vill ju inte komma efter Hanna ;). Haha!!!
Snart blir det filmkväll med Sandra, mys!!!
Kram på er!

Anledningen.

Okej, det verkar som om ni är lite nyfikna på att veta varför jag flytttade hem så snabbt. Visste inte riktigt om jag skulle skriva om det här på bloggen för det är främst riktigt personliga skäl men kan ju göra det om ni vill. Sparar nog vissa detaljer dock.

Förra veckan var nog en av de jobbigaste på länge. På måndagen ringde mamma och berättade att pappa låg på sjukhus och att han hade fått en ganska allvarlig sak (vill faktiskt inte skriva om det här på bloggen för vem som helst kan ju gå in och läsa, och det är ganska privat, men jag förstår att ni bara bryr er och undrar, och det är ingen fara alls om ni frågar mig nästa gång ni träffar mig eller på facebook m.m., vill bara inte hänga ut min pappa och hans besvär för alla att läsa, hoppas ni förstår!). Detta kändes helt fruktansvärt för mig som var i ett helt annat land och inte kunde se eller träffa pappa. Han var där i ett par dagar och tog prover m.m. och hela tiden kände jag att jag var på fel plats på jorden. Dagen efter att han hade kommit hem ringer mamma och säger att hon är på sjukhuset igen för att nu har farfar gått bort. Ännu en smäll att ta kan vi väl säga. Plus att jag mitt uppe i allt det här verkligen inte trivdes i familjen. Jag kände att de inte gjorde någonting för att försöka lära känna mig, att de gav mig alldeles för mycket ansvar direkt, de var så stressade att de blev otrevliga och jag kände mig helt enkelt bara ivägen vart jag än var och inte respekterad av dem. Allt detta tillsammans fick mig att känna att jag inte stod ut en dag till. Jag ville bara hem till Sverige med detsamma. På fredagen sa jag upp mig, de förstod ändå varför, med allt som hade hänt, och jag vet inte om det bara var som jag kände men det kändes som om mamman var lite lättad faktiskt, precis som jag, för vi gick verkligen inte bra ihop, två alldeles för starka personligheter, det funkade liksom inte. På lördagen flyttade jag ut, åkte till Suss och Frida och sov där i två nätter medans jag frenetiskt försökte boka en hembiljett, men det funkade inte förrän jag fick ringt ryanairs kundservice. Jobbigt! Så min sista helg spenderades helt och hållet med vännerna, de bästa: Susanna Kuikka, Maya Rubia, Hanna Hammarbacken och Frida Kuikka.

Det här kom så snabbt på att jag inte ens riktigt har fattat att jag har flyttat hem och jag saknar redan London och vännerna nått kopiöst men jag kan ju alltid flytta tillbaka om det blir för olidligt :).

Nu måste jag sova. God natt!! :)

The weekend.

Nu sitter jag i mitt rum i Sverige och kollar på Ellen :). Är helt tom, kan vi väl säga, känner ingenting. Jag undrar när känslorna kommer och hur jag kommer må då..? Vi får se.
Nu ska ni i alla fall få se lite bilder ifrån helgen, de är tagna med mobilen så det är inte så bra kvalitet men de är rätt roliga ändå :P.

De bästa!!!! <3




Popcorn är gott så de väntar tålmodigt :P.


Vi länsade Maya's kylskåp på Diet Coke, yummie!


Fråga mig inte vad de håller på med här :P.


Vem är mest ovig??


Underbara Maya blandar bålen i en kastrull på söndagen :P. Haha!! Vi lever verkligen i lyx ;).


Fina Frida.


Vackra Hanna :D.


Söta Susanna sjunger Britney karaoke :P.




Haha!!



Puss!!

End of an era.

Då var hembiljetten bokad. Har försökt göra det i två dagar nu, men det har inte fungerat via internet. Fick ringa deras dyra telefonlinje och låta dem boka den åt mig. Åker imorrn på morgonen kl 07:10, tar förmodligen sista tåget från Liverpool st st ikväll så att jag slipper känna mig stressad. Har ju datorn som sällskap på Stansted :). Känns stört konstigt att åka hem. Idag har jag och Hanna kollat på True Blood hela dagen, härligt! Alexander Skarsgård är ju med i den serien. Han är het och stört bra! De pratar svenska ibland, skitkul! Haha!

Här är en scen där man får se hur Eric (Skarsgård) blir vampyr, och där pratar de svenska genom hela klippet :). Så himla kul!


Hahaha!! Så skön!


Ojdå.

Nu kom värsta ångestvågen här... :(. Direkt som jag kom till Suss och Frida blev jag genast påmind om allt det fina med London. Kommer verkligen sakna den här staden och dess invånare, och då speciellt Susanna Kuikka, Maya Rubia Johansson, Hanna Hammarbacken och Frida Kuikka. Hjälp vad konstigt att gå från 12 miljoner invånare i staden man bor i, till en by med typ 1500 pers. Jaja, jag får väl flytta tillbaka till London igen om det skulle vara olidligt hemma i Sverige. Ska i alla fall bli skönt att träffa mami och papi och lite vänner.

Några låtar som får mig att tänka på London. NEEEJ, de äääääär London för mig:









Skönt.

Har sagt upp mig. Berättar mer om varför senare. Väskorna är packade och om 10 min kommer Hanna och ska hjälpa mig med allt. Det kommer bli tungt, believe me. Vi drar till Suss och Frida där jag ska sova några nätter innan det blir SVERIGE. Nice!!

RSS 2.0