Svar.

Jossan skrev en kommentar till ett inlägg längre ner idag. Bra gjort btw! Alla andra: följ hennes exempel! (Mamma och Maria skrev oxå, tummen upp).
I alla fall så hade hon lite frågor som jag tänkte att jag kunde svara på i inlägget här istället, den viktigaste var väl kanske: Hur länge ska du stanna i London eller ska du bli en Londonbo for ever??

Svaret är: Ingen aning. Jag trivs för det mesta jättebra i denna staden. Människorna är trevliga och språket är roligt! Ibland längtar jag hem lite men oftast tänker jag inte ens på livet där hemma, inget illa ment asså ;). hihi! Jag blir förmodligen kvar här till sommaren, det kan bli längre, det kan bli kortare. Det skulle vara kul att vara här över sommaren för att kunna gå ut i klänning och bruna ben, att kunna ha picknick i Hyde Park och att bara kunna ta en kall öl (för mig blir det dock cider) på en pub en varm sommarkväll. Men på samma gång så är det ju på sommaren som det är bäst att vara på västkusten oxå... Jag vet inte. Det finns faktiskt inget bra svar. Jag tar det som det kommer. That´s my life now!

Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka undvika mina rumskamrater som sjunger karaoke till Britney Spears väääldigt högt ;). haha!! Inte går det så bra för dem heller :). Jag bara skrattar!!!
Hoppas ni får en fin dag! Kram

(Btw Jossan, Tack för att du tyckte jag var fin i håret! Vad roligt för Filippa! Ååååh, men gud vad härligt!!! Det kommer nog bli helt underbart! Vi ses den 20 feb på Lisbeths 60 års kalas då :)!)

Bilder.

Hejsvejs!! Här kommer lite bilder från igår kväll när vi var ute. Jag, Suss, Frida, Hanna och Maya. Plus några bilder från idag när vi var och shoppade =). Jag köpte sminkborttagning, en hudfärgad topp som jag ska ha under en spetstopp som jag ska ha på jobbet, ett par skor (på Reiss, uniform, ni vet) och en väska på H&M =).

Jag och Suss.


Maya=).


Maya och jag :).


Suss på tuben idag ;).


Jag och Frida på tuben.

Reklam.

Jag tänkte att jag skulle göra lite reklam för min vän och numera före detta kollega på Reiss, hon gjorde sin sista jobbdag i söndags för att göra karriär som sångerska, hon har precis fått jobb som "leadsinger" - huvudsångerska, i en tjejgrupp här i England och ska nu i helgen flyga till Jersey för att spela in lite låtar. Jag vill bara önska henne all lycka, jag vet att hon kommer slå stort för hon är helt fantastisk =). Även fast hon inte förstår svenska, haha!!! Good luck Dani!!!

Daniele Owen gör här en cover på Ave Maria:



Daniele Owen - cover på No One.


Visst är hon grym? Vill ni höra mer av henne? Hennes youtubekanal heter danieleowenmusic. Där finns det bl.a. covers på Halo, Russian Roulette och Telephone m.m.

Nu var kvällens lilla reklaminlägg gjort. Ha de!

Alldeles för lång kö.

Nu kommer snart Frida. Suss ska möta henne på Liverpool St St alldeles strax.
Igår skulle jag, Suss, Hanna och Maya gå till Arts Club så vi hade lite förfest hos oss, vi käkade blåbärspaj som Hanna hade tagit med sig från hennes familj, och så bara vi catchade up lite. Pajen blev ganska sådär, men den var god ändå ;). När vi väl kom till Notting Hill så var det en sån himla lång kö till Arts Club att vi inte orkade stå där så de andra åkte hem och jag och Suss gick och satte oss på KFC och käkade kycklingburgare och pommes frites. Det var nice ändå. Här kommer några bilder:

Den halvlyckade pajen som söta Hanna tog med sig ;).


Sötnötarna Hanna, Susanna och Maya =).


Underbara, snälla, ordentliga Maya som alltid är sig själv!! Tummen upp!


Flummiga, roliga, snälla, partypinglan Susanna =). Tummen upp!


Trevliga, generösa, söta, hängivna Hanna!! Tummen upp!


Nu ska jag göra nått som inte är speciellt svenskt och det är att skriva komplimanger om mig själv med, men jag tycker faktiskt inte att det ska vara så fruktansvärt tabu, man måste ju tycka om sig själv för att må bra =).

Konstiga, spontana, roliga, ansvarsfulla Ida. Tummen upp!


Hanna draperade in sig i vår underbart vackra gardin ;). Haha!

...

Sorry för urkass uppdatering! Jag helt enkelt inte haft varken tid eller lust. En massa saker har hänt men jag vet inte om det är så jätteintressant för er att lyssna på dock. Nu ska jag snart dra till jobbet. Jobbar 10:45-20:20 idag. Jag skriver en längre och bättre uppdatering nån annan dag, kanske kommer lite bilder oxå.
Nu ska jag fortsätta äta min mjölk med flingor.
Hoppas ni får en fin dag!
Ps. Ikväll kommer Frida (Suss syster) hit, hon flyttar oxå hit, ska bo hos oss och söka arbete. Det blir kul!

Gulligt!

Kolla vilket gulligt litet inlägg Hanna hade skrivit på sin blogg för några dagar sen:
http://hannaslondon.blogg.se/2010/january/keep-breathing.html#comment

Ni får scrolla upp lite för det verkar som om man hamnar nere vid kommentarerna när man trycker på länken, men längre upp är inlägget =). 

Iceland.

Idag känns det ganska tungt. Jag gör mitt femte tio-timmarspass på raken idag och jag ska göra mitt sjätte imorrn... Det käääänns. Jag vill inte ens gå till jobbet när jag tänker på hur fruktansvärt långsamt dagen kommer gå. Man bara står där i en hel oändlighet utan att nått förändras känns det som. Tiden kryper fram och det gör ont i magen när man ser att minutvisaren knappt har rört sig. Jaa, idag känns inte som en bra dag, tyvärr.

Igår på jobbet kom det in ett par och skulle köpa en skinnjacka och jag hjälpte dem. Efter en stund började jag fundera på vilket språk de pratade, för här är ju hälften av kunderna från all over the world. Det lät liksom lite skandinaviskt men jag tänkte att om det var norska så var det fruktansvärt svårt att förstå. Det lät mer som en blandning mellan norska och finska... Tillslut så frågar jag: Soo, where are you from? Och de svarar: Iceland.
Jag tänkte bara, jaha, det var därför det lät skandinaviskt och jag fattade ett par ord men resten var som rena rama rappakaljan. I alla fall så säger jag att jag är svensk och de börjar direkt att prata svenska med mig, bra svenska, för att vara därifrån i alla fall. Så jag säger det till dem, och då svarar mannen, "Jag vaar ie Sverige 79'". Jag bara, ok. Det förklarade ju inte varför båda kunde svenska så pass bra... Så nu frågar jag er: Lär de sig oxå svenska i skolan, precis som finnarna? 

"Wizard of Oz"

En bättre uppdatering kommer komma när jag har tid och orkar. Nu sitter jag hemma hos Hanna i Putney och kollar på Trollkarlen från Oz med Susanna, Hanna och Maya. Jag har jobbat, jobbat, jobbat och åter jobbat hela dagen, och mer jobb blir det, så detta är skön avslappning.
Jag träffade Emma "i Ed" som jag kallar henne ;) i torsdag. Vi gick ut en sväng efter jag slutat jobba, vi gick till en närliggande pub och tog en öl och en cider. Det var trevligt! Vi hade mycket att catcha up om.
Förresten så gjorde jag ett goldnumber idag på jobbet =). Ett "goldnumber" innebär att man servar en kund som köper saker för mer än 500 pund eller 1000 pund, då får man lite extra pengar, självklart får man mer pengar ju mer kunden köper för. Min kund köpte saker för 834 pund(!!!), är jag inte gryyyym på att sälja så säg??!! ;) hihi!
Nu ska jag återgå till filmen =). Ha de! Kram

...

Sorry för bajsdålig uppdatering! Har bara inte haft varken tid eller ork. Det kommer jag nog inte ha på några dagar framöver heller... Idag jobbar jag 09:30-19:50 och imorrn jobbar jag 08:15-18:00. Jag kommer inte göra något annat emellan heller för det kommer jag varken hinna eller orka. Därför kommer jag nog bara sova, och jag är ingen "sleepwalker" vilket innebär att jag inte kommer skriva. Hoppas ni står ut med detta och kikar in igen snart! Kram på er alla och hoppas ni får en fin helg i alla fall!

Godmorgon.

Idag är jag på gott humör. Jag hade en mycket trevlig gårkväll och idag är jag ledig. Nu ska jag äta frukost och snart ska jag och Susanna åka till Covent Garden och dansa. Jazz tror jag det blev. Efter det får vi väl se om vi ska träffa Hanna en sväng, annars blir det nog kanske Arts Club ikväll igen, det är oxå en del av min plan att alltid ha något roligt att se fram emot =). Hoppas ni får en fin dag! kram

Swing, Swing, Swing.

Duktigt jobbat med kommentarerna! Gud vad roligt det vara att läsa dem!

Igår jobbade jag då, det var tråkigt som vanligt. Men eftersom jag skulle dansa Lindy Hop efteråt så var jag ganska glad under dagen ändå. Visst är det mycket lättare att göra något tråkigt om man har nått roligt att se fram emot efteråt? Jag försöker köra på den metoden här borta hela tiden, för det tråkiga måste ju göras för att jag ska kunna vara här, jag menar jobba m.m.

Tillbaka till Lindyn då. Jag kom dit vid typ 20:00 och stod och kollade på Hanna, som var med på nybörjarkursen, en stund. Hon har allt Swing den tösen ;). Sen var jag med på Intermediate, då kollade Hanna på mig. Det var roligt även fast det var väldigt blandade förmågor och personligheter. Efter det åkte Hanna hem och jag bestämde mig för att vara med på klassen efteråt oxå, som var avancerad. Jag frågade ledaren om det var okej och han sa att om jag tyckte att intermediate var lätt så kunde jag vara med. Den avancerade var mycket roligare, lite mer på den nivån som jag ligger på (inte för att jag är avancerad, men de är ju inte lika duktiga i det här landet, verkar det som). Det var väldigt roligt!!!! Ledaren kom fram till mig efter ett tag och bara: Har du varit här förut? Vart är du ifrån? Jag svarade att det var första gången och att jag är från Sverige. Då säger han: Var det du som var här förra veckan? Nää, eller? Hade du tävlat? Jag bara: mm, jo, det var jag. Jaa, joo, det har jag... Men det var många år sedan!!!!! Kände att jag fick världens press på mig när han sa så :P. haha!
Han sa i alla fall att han tyckte att jag var jätteduktig och att han hoppades att han skulle få se mig där igen, så det var ju kul =).
När jag gick sen så frågade han om jag skulle på socialdansen som var på nedervåningen och jag sa: jag vet inte riktigt... Han bara: Jooo, det tycker jag. Då får vi ta och dansa en sväng sedan, det hade varit kul tycker jag =). Oooooo, smickrad blev jag. Han har ju ändå vunnit Amerikanska mästerskapen i Lindy och även Brittiska. haha!!! Det blev i alla fall så att jag åkte hem ändå, var väldigt trött, men jag hoppas att jag har möjlighet att gå nästa vecka, för kul var det.

Men hallå!!!

Nu får ni allt ta och kommentera mer! Jag skriver inte den här bloggen för att ni bara ska vara slappa och läsa utan att ge mig någon form av respons. Mamma, du brukade ju alltid skriva något litet, något du hade gjort under dagen eller så. Kan du inte fortsätta med det? Det är mycket roligare att få en kommentar där det står "Idag har jag städat, inget mer", än att inte få någon alls. Så nu tycker jag att vi ska ta och skärpa oss lite. Skriv en respons till något inlägg, och om ni inte har någon, berätta då lite om vad som händer där hemma.
Jag vill ha fullt av kommentarer i min inbox att godkänna när jag kommer hem ikväll =). Ingen kommentar är för kort eller fjantig, okej?
Hoppas ni får en fin dag!

Åååååååh!!!

Vad sur jag är nu!!! Jag hade precis skrivit väääärldens längsta inlägg om Hannas hus som var så himla käckt och roligt men nu ser jag att det varken har publicerats eller sparats. Åh vad surt, och nu orkar jag tyvärr inte skriva om allt så ni får nöja er med att hon hade ett killer house, helt fruktansvärt amazing var det.
Idag har jag jobbat, tråkigt som vanligt... Men det blev ganska komiskt när jag skulle försöka förklara för min kollega Molly vad det svenska facket är för nått. Det lät ungefär såhär: "Well, in Sweden we have got something that is called facket, which is basically a unit that provides information and support for employees". Och Mollys reaktion var: Whaaaat did you call it? Då insåg jag hur kul det måste ha låtit, för för henne lät det ju som om jag sa: In Sweden we have got something that is called fuck it, för det är nästan exakt samma uttal på orden. Hahaha!! Inte konstigt att hon såg så chockad ut ;). hahah!!

Imorrn har jag lite sovmorgon, jag börjar 11:30, så jag ska sova ända till tio. Härligt ska de bli!!! Sen jobbar jag till 19:55 och sen ska jag byta om och springa till Holborn där jag och Hänna pänna ska dansa Lindy Hop. Det ska bli såååå kul!! Har verkligen saknat det! Nej nu stängs ögonlocken på mig, måste sova, måste sova, måste sova.
Hörs kanske imorrn, om jag får nån tid. Ha de bäst och sov så gott!
kram på er


Zzzzzzz.

Nu sitter jag här framför datorn, med rumpan nertryckt i vår ganska fula blåa soffa. Jag är jättetrött!!! Jag tänkte igår när jag kom hem från Hanna att jag skulle gå och lägga mig direkt så att jag kunde få 9 timmars sömn, men se nää, det blev inte som planerat... Det slutade med att jag och Suss låg och diskuterade en massa olika saker, bl.a. religion, och det var så intressant och kul att vi bara blev piggare. Trots att jag hade världens ångest över att behöva gå upp tidigt (8.45) så kunde jag inte sluta, jag kom bara på nya saker att säga hela tiden och samma för Susanna... Det slutade med att kl var efter 2 på natten när vi äntligen tog tag i oss själva och förbjöd oss att prata mer, detta resulterar nu i att jag känner mig trött och grinig efter bara 6 och en halv timmes sömn denna natten och 6 och en halv natten innan. Men det var det värt för diskussionen var så intressant =).
Nu måste jag skynda mig och göra mig iordning för att åka till jobbet. Jobbar 10:15-19:50 idag.
När jag kommer hem ikväll ska jag ängna ett helt inlägg åt Hannas fantastiska hus. Det var helt stört vad fint det var!!! See you then!!
kram

Vi är ju alltid 21 annars...

Gårkvällen blev väldigt underlig... Jag vet inte om vi bara hade världens otur eller om det bara är Clapham som är konstigt. I alla fall så tog det först en ganska lång stund att ta sig dit, vi var tvungna att byta tube några gånger och sen gå en bit. När vi väl kom fram till klubben så kom vi inte in, de sa att det var för att vi inte hade fyllt 21 men det har ALDRIG vara några problem förut, vi går alltid ut på ställen där man måste vara 21, på det här stället använde de det som en ursäkt för att de inte kunde ta in mer folk. De sa oxå att alla tjejer (som var över 21) kommer in men att killarna måste stå på gästlistan (så är det dock ofta i det här landet, inte direkt nice). Bara en massa struntprat i detta fallet! I alla fall så gick vi vidare och försökte hitta nått annat ställe (vi kände oss oxå ganska dumma eftersom killarna var 23 och 25 och hade ju kommit in på de ställena som var 21 annars). Tillslut gick vi in på nått ställe som hette Infernos eller nått. Stället var helt enormt!!! Jättestort! Två jättestora våningar och massa dansgolv m.m. Musiken var dock lite sådär, spelade en del 80-tals hits m.m. Maya gillade det inte, hon ska ju ha House eller RnB ;). I alla fall så var nog kl 1 innan vi äntligen kunde komma igång och ha kul och dansa. Kvällen blev väl helt ok tillslut antar jag. Vi var hemma vid 4:30 imorse, så nu är jag ganska trött.

Nu ska jag snart ta mig en promenad i Hyde Park i det fina vädret och sen ska jag ta en dusch och åka till Hanna för "Friends" maraton =). Wiiiiieee!!!
Hoppas ni får en fin dag!


Förfest!

Jag är hemma hos Maya nu, vi har förfest. Ska gå ut i Clapham ikväll. Det är vi, de fyra musketörerna- Jag, Hanna, Susanna och Maya + två av Mayas kompisar från Frankrike, vet inte vad de heter. Det är två killar i alla fall. Trevliga!
Idag har jag jobbat tio timmar, det var tråkigt men gick fort i alla fall för det var mycket folk.
Imorrn är jag LEEEDIG!! Jag, Maya och Hanna ska ha "Friends" maraton imorrn. Vi ska vara hemma hos Hanna i Putney, de har biorum!!!!! Gaaaah!!! Vi ska göra chokladbollar och käka en massa andra onyttigheter som London har att erbjuda (till ett mycket billigt pris dessutom, farligt!). Nu ska vi dra!!! Ha de!! 


Muntrar upp mig själv.

Muntrar upp mig själv med lite marabou Schweizernöt och "Vänner" på TV. Nu känns det lite bättre.





Trött.

Jobbade 10:15-20:10 idag. Jag jobbar alltid över (obetald, kul va?). Är trött på att jobba så långa pass, jag fattar inte hur de kan tillåta en människa att jobba 10h varje dag, fem dagar i veckan. Stöööört!
Ikväll ska Susanna, Maya och Hanna gå ut med Alex och några av hans kompisar, de ska gå till The Fabric. Jag kan inte följa med för jag måste gå upp 7:20 imorrn för att åka till jobbet. Det känns ju oxå väldigt kul! NOT!
Sorry att jag är lite pessimistisk ikväll men jag är bara trött på att jobbet tar upp hela mitt liv.

Popcorn.

Arts Club igår var väldigt roligt! Vi dansade som galningar till gamla rock-hits! Trevligt!
Idag har jag jobbat heeela dagen, mellan 9:30-19:40. Trööööött... var ordet.
Nu ser jag på Vänner (lovely), ska snart poppa lite popcorn som en treat till mig själv =).
Imorrn ska jag jobba 10:15-19:45.
Nu ska jag snart sova gott! Hoppas ni oxå gör det!! Kram på er

Utgång.

Utgång ikväll. Arts Club med Susanna, Hanna och Sebbe och Mattias och några andra av deras svenska kompisar =). Det blir nog kul! Hörs sen!

 

En fjärdedel av ett år.

Nu har vi varit i London i just det ja, En Fjärdedel Av Ett År. Det känns ju sjukt... Men sååååå kul! Vi klarade det verkligen. Det är inte bara en dröm längre, eller jo, vi lever drömmen. Självklart finns det mycket jobbiga saker som man måste ta itu med oxå, men som tur är så väger det positiva över (kan kanske tilläggas att jag är lite partisk idag eftersom jag är ledig), hihi! Jag fattar det inte riktigt, tror jag, det känns overkligt... Så många gånger som jag har tänkt och drömt om att faktiskt få bo här, och att dansa, och prata engelska, och bara njuta av allt en storstad har att erbjuda. Det är ju lite skillnad från lilla Dingle om man säger så. haha!! Det är först nu som det känns som om vi verkligen har kunnat komma igång med allt vi vill göra. I början var det så mycket måsten, hitta jobb, lägenhet, tjäna pengar m.m. Först nu kan vi verkligen börja göra allt det vi kom hit för. Dansa till exempel, för det var ju en stor anledning till varför vi faktiskt flyttade hit. Nu ska jag och Hanna börja dansa Lindy Hop på tisdagar och så ska jag och Suss dansa på Pineapple, och så ska vi kanske gå till nån salsaklubb nån helg och bara dansa och ha det kul. Det känns såååå roligt!

Något annat som är roligt är att vi har så bra vänner, att vi har kommit Maya så mycket närmare på de här tre månaderna än vi gjorde under tre år i gymnasiet. Att vi har lärt känna supertrevliga Hanna. Att vi även har skaffat oss brittiska vänner, Alex, Sam och Ross m.fl. Jag har även riktigt trevliga kompisar på jobbet. Det är ju en sån upplevelse att lära känna nya människor. Det känns kul!

Nu ska jag och Suss ta en promenad i Hyde Park och sen ska vi åka till Westfield och shoppa bort våra små bekymmer, haha! Det ska bli trevligt! Ha de!




Lindy Hop.

Idag har jag jobbat, 10:15 till 20:00. Jobbigt! Var helt slut efteråt, men då skulle jag skynda mig bort till Holborn där Hanna var och dansade Lindy Hop på Swing Dance Society. Hon tog en nybörjarkurs och jag skulle kika lite på kurserna efteråt för jag visste inte vilken nivå jag skulle gå nästa tisdag. Jag har känt mig lite trött de senaste dagarna så jag kände inte att jag orkade dansa idag. Efter nybörjarkursen var det en medel och sen en avancerad. Jag ska nog gå avancerad. Kände inte att jag skulle få ut nått av medelkursen... De flesta var ganska dåliga och dansade i otakt m.m. Inte för att de var asbra på avancerad heller men vi får väl se hur kul jag tycker att det är nästa gång. Det var i alla fall skönt att bara få höra lite Swingmusik igen =). Då 'sprätter det i bena', som pappa säger. Imorgon är både jag och Susanna lediga, vi får väl se vad vi hittar på, förhoppningsvis nått kul... Sov så gott!

Eftersom pappa verkade gilla låten som jag lade ut igår så bjussar jag väl på en annan idag. Denna gillar jag också skarpt =).



I like it!


NYE Pics.

Här kommer några till bilder från nyår. Lånade dem av Maya och Frida =). Tack!

Maya och jag =).


Suss, Frida och jag :).


Suss, jag och Maya :D.


Jag, Maya och Frida :P. Kul var det!!!


Dagen.

Idag har jag gjort lite roliga saker =).

Först sov jag till kl 10. Skönt!
Efter detta åkte jag, Maya och Hanna till Camden för att kika lite på marknaden, Hanna har aldrig varit där förut. Men det var så stört kallt (typ -3 eller nått ;), vet att ni har typ -25 i Sverige, haha!) så vi kollade bara runt lite snabbt och så köpte Maya ett halsband (ett sånt som Carrie i SATC har, för er som nördar det programmet, Louise ;)). Vi hittade snabbt en restaurang/fik som såg varmt ut så där gick vi in. Det var ett ekologiskt, organiskt och vegetariskt ställe, trevligt! Vi valde varsin "Pick & Mix" tallrik där man fick peka ut vad man ville ha bland olika bön och linssallader, potatis, nån konstig men god paprikagrej, broccoli m.m. Mums!! Det var jättegott!! Där satt vi och käkade och pratade i typ 2 timmar, jättetrevligt! Efter detta kikade vi lite mer i affärer men jag och Maya blev väldigt trötta snabbt så vi stod och töntade oss inne på "American Apparel" en stund medan Hanna kollade runt (de har ganska roliga kläder där, vi hittade fina reflexbaddräkter, tights och hårband m.m.) haha!!
Vi bestämde oss i alla fall för att åka vidare nån annanstans, det blev hem till Bayswater, en tripp till Tesco för att fylla på godisförrådet och sen hem, där Suss precis hade kommit hem från jobbet, för att slänga in pizzor i ugnen =). Kvällen blev mysig, vi åt och åt och åt och så gjorde vi "självkänsla-test" på datorn, dansade Lindy Hop, pratade om allt och inget, grejade på datorn, såg på Vänner och bara slappade. Underbart! Trevliga tjejer är de allihop! Härligt att ha dem!

Maya och Hanna på marknaden =). Fiiiina!


Vår organiska och ekologiskt odlade mat som var vegetarisk. Mums! ;)


Maya gillart! :P


Trötta Ida med =). (Fattar inte varför jag ser så stört trött ut dock, var inte det :)).


Hanna!!!! :D


Viiiiiiiiii!!


Utsikten från matstället =). Floden och en liten del av en av marknaderna.


Bilder från Sverige.


Vinterlandskapet =).




Söta Filippa och Melker :).

Många bildeer jag tog va? ;)

Sverige.

Sverigeresan var en kort, snabb och trevlig visit.

Jag träffade mormor, och Louise och Malin på måndagen. Mycket trevligt! Har saknat dem alla tre!

På tisdagen var vi hemma hos Matte och Jossan i deras fina hus på Dåveland där vi fikade med Matte, barnen, Lisbeth och Torbjörn. Vi spelade oxå WII. Superkul! Bowling.
Sen var jag borta och sa Hej hos Lisbeth och Gösta.
Efter det var jag i Munkedal och tog sprutan.
Därifrån åkte jag direkt hem till farmor och farfar där vi åt korv med bröd och mos med mamma, pappa, Lena, Arne, Elin och Linnea. Gott!
På kvällen träffade jag Charlotte en sväng så att vi kunde catcha up lite om våra diverse resor och äventyr. =)

Onsdagen började med en snabb visit hos Maria och Ingemar för att säga Hej.
Ännu ett besök hos mormor där vi oxå träffade Ann-Britt :).
Efter detta kom Lisa och Louise en sväng och vi bara umgicks och uppdaterade varandra om allt som hänt under de tre månader som jag har bott i London.
Kl 17:45 körde mamma och Lisbeth ner mig till säve igen, där fikade vi och sen gick jag in och satte mig vid gaten och läste innan jag steg ombord på planet.

I övrigt var det väldigt kallt, snöigt och isigt.
Alla ni som jag inte hann träffa! Vi får ta det nästa gång jag kommer hem. Då blir det förhoppningsvis lite längre så att jag inte behöver stressa runt som en galning som jag gjorde denna gången. Det blir trevligt!

Jag hade tänkt lägga upp lite bilder på det svenska vinterlandet här men jag hittar inte kamerasladden =). Tar det någon annan dag! Ha de!

Tebax i London.

Då var man tebax igen. Kom natten mellan ons-tors. Flygresan gick bra, jag satt bredvid en brittisk familj, deras 2 åriga son var hur skön som helst, pratade massa med honom ;). haha!! Efter ett tag lutar sig pappan fram och säger till mig: "How come you speak better english then most british people?". haha!! Jag bara: öööh, vet inte. =) haha! De va ju snällt sagt iaf. Tog bussen in till London och var väl hemma i lägenheten vid 00:30. Igår jobbade jag, det var där för som det inte blev något bloggande. Fick ledigt från jobbet idag, så ska bara ta det lugnt. Efter detta korta men snabba inlägg ska jag nu se på lite Vänner och så blir det lite uppdatering om vad som hände i Sverige sen =). Ha de!

Sweden.

Sweden!!! Jag är i Sverige. Fick tre dagars ledigt så att jag kunde åka hem och ta ett vaccin. Kom igår morse. Det var nästan så att jag och Frida inte kom med flyget dock. Alla tågen var inställda så när bussen äntligen kom fram fick vi rusa genom hela Stansted, men vi hann. Jag har det jättetrevligt men berättar mer om det när jag kommer till London. Nu vill jag klämma ut det sista ur min vistelse här. Åker hem imorrn. Ha de!

Hyde Park.

På nyårsdagen tog vi en uppfriskande promenad i Hyde Park och där tog jag lite fina bilder:










Nyårsbilder.

Eftersom mamma ville se lite nyårsbilder så kommer de här nu:

Maya och jag :).


Frida, Ross och Susanna.


Vi hade riktigt kul! =)


Josephine, Michael, Oliver, Sam, nån kille, Maya och Carlos.


Frida och Ida ;).


Wooohooo!!


Weeeeeeeyyy!


London Eye.


Glaaada!!


Vi!


Vi var ju tvungna att ta en "skakbild" vid tolvslaget oxå. Suss är alltid bäst!!! ;) Haha!


Happy New Year!! =)

Wooooohooooo London Baby!

Gud vilken rolig kväll igår!! haha!! Det var helt stört hur mycket folk det var på gatorna. Det var stora massor som bara flockades och skrek och ropade, grymt! Klubben/baren var oxå askul!
Kvällen började hos Maya för hennes "föräldrar" är i Frankrike över nyår. Det var jag, Suss, Frida, Maya, Josephine (Mayas syrra), Alex, Sam, Carlos, Michael och en massa andra människor... Trevligt var det! Vi hade lite "preparty". Kul! Sen tog vi tunnelbannan till Embankment och gick till "Motions" (klubben). Det var precis vid London Eye där alla fyrverkerierna var =). Vi dansade som galningar, skrek som galningar och dansade lite till :). När de spelade ABBA blev vi som galna men efter allt dansande (och 12cm höga klackar) så var mina fötter så ömma att det brännde under dem, jag kunde knappt gå, så vid 3 tog vi tunnelbanan (som var öppen hela natten, och gratis, under nyårsafton) hem. Slutade kvällen med att käka pizza hemma i lägenheten. Myyyyyyyyycket trevlig kväll!
London is awesome baby!!!! =)

RSS 2.0