Klart!

Vad tycks?

Charmigt va? ;)



Nyklippt.

Jag har behövt klippa mig ett tag nu men har känt att jag inte har haft råd att göra det, men nu har Frida (Suss syrra) precis klippt mig =). Hon är inte frisör eller nått men det blev faktiskt asbra!!! =) Är nöjd! Nu ska vi göra oss iordning och dra till Notting Hill och gå till Arts Club. Ska bli kul! Hoppas ni får en fin kväll! Kram


Reiss Christmas Party.

Här kommer lite bilder från vår julfest. Det blev visst bara vissa personer som kom med men det beror på att det är de som är linslusarna ;). hihi!

Dan, Nari och Chris.


Jag, (en framstickande Aziz), Dani och Laura.

Clare, Molly och Aneta =).


Aziz, Chris och Richard.


Trevligt var det! Laura och Molly.


Laura och jag =).


Jag och Chris.


Vi hade gaaaaanska så kul!!! ;) haha!


Nari, Chris och Dani.


Jag och min assistant manager Clare.


Clare och Chris. Hahaha! =)


Laura, jag och Chris =).


Vinnaren av priset för "Reiss linslus" går definitivt till Christoph ;). haha!

It´s raining cats and dogs.

Hej! Förlåt för skitdålig uppdatering. Har helt enkelt inte orkat, det är min enda förklaring. Jag jobbar så stört mycket att jag inte orkar göra något annat än äta och vila när jag kommer hem. Kroppen värker och huvudet är riktigt tungt. Plus att det regnar här i London nu, det som har varit så fint väder i flera dagar nu. Jaja, nog med klag, nu tänkte jag lägga upp lite bilder från när mina päron var här och från vår julfest på jobbet.

Förresten så kommer Susannas syster Frida hit ikväll, hon ska stanna över nyår. Det ska bli kul! Inte för att jag kommer hinna umgås med dem så mycket för jag jobbar ju hela tiden (Suss ska vara ledig i 5 dagar) men ändå. Dessutom så har paret som vi bor ihop med några kompisar här över nyår, vi är 9 pers i en liten lägenhet med EN toa och ett minimalt kök. Vet inte riktigt hur det ska gå, jag kommer bli så stressad och irriterad när jag ska till jobbet på morgonen, gaaah! Nää, det går nog bra :).

Här kommer bilderna:

Suss, jag och Hanna på Ministry of Sound =).


Harrods.


Mamma och pappa framför en arch vid Hyde Park Corner. :) Fina de är =).


Buckingham Palace.


Mamma och pappa i Camden. Smile ;).



Jag tror jag tar och gör ett eget inlägg med bilder från julfesten för det är ganska många ;). That´s coming up!

Uppdatering =).

Hejsan svejsan!! Nu var det riktigt länge sedan jag bloggade men det beror ju på att jag ville tillbringa så mycket tid som möjligt med mina söta föräldrar. De åkte hem imorse men vi har allt hunnit gjort riktigt mycket ändå =). För att det inte ska bli allt för långrandigt och jobbigt att läsa så kör jag en kort update.

* Vi har shoppat - både på Oxford Street och Westfield m.m.
* Varit i Camden och kollat på marknaden.
* Kollat på turistgrejer - Buckingham Palace, Piccadilly Circus m.m.
* Vi har ätit stört mycket, de har skämt bort oss riktigt mycket!
* Vi har kollat på musikalen "Mamma Mia", grymt braaaaaaaaaa!!! Jag och Suss var helt övertygade om att vi ville bli musikalartister efter det =)!
* Käkat ännu mer.
* Tillbringat någon timme eller två av juldagen på St Marys Hospital (det var tredje gången jag var där på 5 veckor). Jag har fått öroninflammation. Jobbigt!
* Öppnat paket. Från er där hemma fick jag nästan bara svenskt godis, har en enorm hög här. Tack!
* Lekt ordlekar m.m.

Bilder kommer inom kort. 



Mysigt!

Nu sitter jag och Suss hos Maya, vi ska se på Harry Potter och Halvblodsprinsen =). Snart kommer Hanna oxå!
Snabb uppdatering.
Igår var vi och shoppade Christmas Party klänning till mig som jag skulle ha på vår julfest på jobbet. Hittade en supersnygg på Topshop =). Glad*!
Efter det åkte vi till Camden och kollade på marknaden, mamma och pappa tyckte att det var jättekul! När vi kom till alla matstånden utbriste pappa: "Nämen, det här var ju en riktig upplevelse". Typiskt honom!
På kvällen var jag på julfesten, det var supertrevligt! Bilder kommer!!

Idag har jag, Suss och mamma och pappa köpt julklappar hela dagen, på Oxford Street och Westfield. Fina grejer hittade vi ;). Och så har vi käkat på ett kinesiskt ställe och fikat på Caffe Nero. Myspys!
Nu ska vi kolla på filmen. Bilder kommer =).
Kram

Päronen har anlänt =).

Nu har mina päron äntligen anlänt. Efter många om och men kom de fram 6:30 imorse, 7 och en halv timme efter utsatt tid. Jag skulle ha hämtat dem på Liverpool Street station kl 23 igårkväll. Men eftersom britterna är så dåliga på att hantera snö så var planet som skulle lyfta från Stansted JÄTTEförsenat vilket resulterade i att de aldrig kom iväg från Säve. De fick då bussas till Landvetter och när de kom till Stansted tog de äntligen bussen till Marble Arch och taxi hem till oss. Jag hämtade dem nere vid vår port kl 6:30. Idag har vi gjort massa saker, vart på Harrods, Buckingham Palace, Portobello Road och shoppat på Regents st och Carnaby St. Det har varit trevligt! Nu ska vi äta tacos. Gott!!!!! Vi (jag och Suss) har längtat efter det så himla mycket. Kommer kanske inte bli lika mycket bloggning nu när de är här, men det får ni stå ut med =). Hoppas ni har det bra där hemma! Kram

Jag ser det snöar.

Om exakt ett dygn är mina föräldrar i London =). Det ska bli sååå kul att träffa dem.
Imorgon jobbar jag 12-20:00, vilket inte är en så jättelång dag i alla fall, det ska bli skönt. Sen är jag ledig i 3 hela dagar då jag bara ska umgås med mina päron och visa dem London. Kuuul!

Det snöar över London just nu, vilket engelsmännen är ganska överraskade över. Det brukar normalt sett aldrig göra det i december, men det är ju mysigt. Snön lägger sig dock inte, men det kommer stora flingor, jag får nog ta på mig en mössa imorgon =). Nu ska jag gå och sova. God natt!

Tillägg.

Vill bara lägga till en sak när det gäller Mayas inlägg lite längre ner =). Hon ska bara åka hem en vecka över jul, hon ska inte stanna hemma, hon åker 23 och kommer tillbaka hit till London den 30:e. Så det är lugnt, vi kommer ha många andra utgångar att se fram emot :). God natt!

Vi!

Hittade lite bilder på Suss dator på saker som vi har gjort tillsammans. Tänkte att jag kunde lägga ut några här:

I skolan.


Vi har dansat enormt mycket tillsammans =).


I kön utanför Globen i väntan på Coldplay konsert förra hösten :).


Vi har festat.


Alanya med klassen i maj.


Balen, här med PP oxå =).


STUDENTEN!!!


Poser och middagar har det blivit många :). Här på Suss och Lisas 19års mys i sommarstugan i Lysekil.


Lisa, jag och Suss.


Tunisien i aug/sep ;).


Pose på vår balkong.


På promenix.


Med våra andra babes =). (Fattas några dock).


Och med några andra av våra babes :).


Och bara totalt flippat ur =).


Detta är bara en bråkdel av allt vi gjort men det är redan mycket.

Vi har redan varit med om många äventyr, just nu lever vi ett och jag är övertygad om att det kommer bli många fler =). Vi har allt bra kul vi.

Spray.

Nu har precis tjejerna dragit till Arts Club, jag skulle ju oxå ha följt med egentligen men jag känner att jag inte orkar och när jag känner så så blir det oftast inte kul att gå. Därför har jag bestämt mig för att stanna hemma ikväll, bara ta det lugnt och se på en film eller nått. Frågan är bara vilken, det står mellan Twilight (för att det var så länge sen och för att den är så bra), Notting Hill (av samma anledning som förra + att den är en klassiker som är extra rolig att se när vi nu bor 5 minuters promenad från Notting Hill) och Grinchen (för att Suss alltid tjatar om hur bra den är och för att jag försöker skapa så mycket julkänsla som möjligt :)). Vilken tycker ni?

Förresten, var det inte lite kul att Maya skrev ett litet gästinlägg här förut?? Hon har ingen egen blogg så det blev hennes premiär blogginlägg här på min blogg =). Hon är för skön den tjejen =). Hon har fått dille på SVT Play, hon kollar på Playa del Sol, Skavlan och Robins konstant och tjötar om det stup i kvarten. Precis innan de skulle gå kämpade hon i typ 45 min med att försöka hitta ett Robins program där en komiker härmade Anna Anka så sjukt bra. När hon väl hittade det var det ju askul men det tog ett tag ;). haha!!
Btw så har hon bestämt sig för att hon ska gifta sig med Robin (från progrannet alltså ;)), hon diggar han så j*vla mycket att hon allvarligt funderar på att maila honom, hahahahaha!! Jag tycker det är jättekul och hejar på henne så mycket som möjligt =). Hihi! Nu ska jag gå och ta bort mitt smink och klippa tånaglarna (om ni vill veta), haha!!
God natt!

Så här ser det ut på den lilla hyllan framför vår smutsiga spegel i och
med att Suss förgiftar sitt hår med spray varje dag: 




i suck at singing!!! ;D but im fun anyway.. :'(

Hej! Maya här som skriver :) mitt första blogginlägg någonsin, (försöker komma på ett ord men vi kommer inte fram till vilket jag försöker komma på..) Aja vi ska dra till the arts club snart! kommer bli askul! jag åker om en vecka så typ sista gången vi drar ut.. tyvärr så kommer inte Ida med!!!!skitunge! hon som missar nått ;D aja hoppas ni har det bra där hemma i svedala här passar jag över till Aida tha star ;) (tell her to go to musicalschool!!) she will come with some more interesting information hehe. peace love & understanding ;)


Hiya!

Jag har insett att jag jobbar stöööört mycket. Typ som idag, då åker jag hemifrån kl 8:15 och kommer hem kl 20:00. Det är bara för mycket. Jag blir så trött, man har ju inget liv för man har ingen chans att göra nått annat under de dagarna.
Idag har det snöat (och regnat) i London. Det var lite mysigt att se =). Vissa på jobbet blev superglada och vissa blev inte, för när det snöar i London så stannar allt upp, transportmedlen funkar inte, skolorna stängs m.m. Så de vanliga sales assistants på jobbet (som jag) blev glada medans the managers inte blev lika glada för att de skulle förlora pengar. Men min chef säger att vi måste komma till jobbet om det så är att vi måste gå dit, det är lite väl mycket tycker jag, men jaja, vad kan man göra? Inget!

Ikväll ska vi gå ut, Arts Club as usual ;). Det ska bli kul! Imorrn och på fredag har jag efterlängtade sovmorgnar!!! Jag är så glad. Jag kan knappt bärga mig, vill bara sova nu. Mitt huvud är så tungt att jag har ont i det. Jag kan knappt fatta att jag kommer kunna sova så länge jag vill, har nästan inte gjort det sen vi kom till London. När vi bodde på hostel gick vi upp tidigt för att söka jobb och nu går jag (inte Suss, oftast) upp tidigt för att gå till jobbet. Och om två dagar kommer päronen(!!!!!!!!!!!!!!). Iiiiiiii! Det ska bli så kul! Vad ska ni hitta på då?
Kram


Ååååh va kul de va!

Jag är helt lyrisk!! Guuud va kul det var att dansa! Jag har verkligen saknat det! Vi tog en kurs som var nivån -elementary/intermediate. Vi trodde att det var passande men när vi kom in så satt det några människor där och stretchade och de såg jätteduktiga ut så vi blev lite osäkra och halvrädda att vi skulle göra bort oss totalt. Haha!! Men det gick bra ändå, jag tycker att vi passade in, förutom att alla hade gått kursen förut så de kunde ju alla uppvärmnings övningar m.m. Men vi hängde på rätt bra =). Kombinationen var jätterolig och jag kände att jag verkligen fick ut nått av det. Kuul!

Pineapple Dance Studios.

Notting Hill.

Nu har vi precis kommit hem från Portobello Road i Notting Hill. Vi tog oss en liten promenad dit och kikade i affärer. Vi fikade oxå på Caffé Nero som enligt mig är den bästa kedjan (om man jämför med t.ex. Starbucks m.fl.). Nu gör vi mat, Suss gör panerad fisk med kokt potatis och jag gör panerad kyckling med ris. Det ska bli supergott!!! Kl 6 ska vi dansa på Pineapple. Jazz ska de bli. Jag längtar!!! Det var så länge sedan.
Imorrn blir det att jobba 8:45-19:00 och efter det blir det utgång till Arts Club i Notting Hill med Suss och Maya och kanske Hanna oxå, härligt att det är så nära att man kan gå dit och hem =). Ska bli askul! Det är sista onsdagen innan Maya åker hem till Sverige för att fira jul så vi måste passa på att festa loss ordentligt :).

På tal om dans och Hanna så har vi kollat upp ett ställe där man kan ta Lindy Hop kurser och sen efteråt har de tre timmars socialdans :). Vi vill verkligen gå men problemet är bara det att vi ju måste gå olika nivåer för Hanna är ju nybörjare och det är inte jag, och jag vill inte gå en nybörjarkurs där de står och säger: baksteeeeg, trippelsteg, gå, gå, triiippelsteg. Jag orkar inte med det, vill ju få ut nått av kursen oxå, men på samma gång vill jag ju gå med Hanna... Jaja, vi får se. Ska tvinga Suss att gå med mig på en mer avancerad kurs. Vi kan ju ta en snabbkurs här hemma i rummet innan så ska hon nog hänga med ;). hihi!

Nu ska vi äta. Hoppas ni får en fin dag! Bara tre dagar kvar tills jag träffar mina päron nu =).
Kram


Tog lite random bilder på vägen hem från Portobello Road.

Pineapple.

Jag är helt slut. Orkade inte ens laga någon mat när jag kom hem, slängde bara in en pizza i ugnen. Nu sitter jag och kollar på tv, men jag somnar nog snart. Jobbet idag gick bra trots att det var en fruktansvärt lång dag, men imorrn är jag äntligen ledig, can't wait!!! Det ska bli så stört underbart att vara ledig imorrn =). Något annat roligt är att Suss faktiskt är ledig imorrn oxå så vi ska gå och dansa(!!) på Pineapple Dance Studios. Wiiieee!! De ska bli så kul!! Här kommer lite bilder som jag och Suss tog igår när tjejerna hade gått hem. Vi hittade en massa roliga inställningar på den så vi töntade oss lite. Enjoy!







 

Mys på hög nivå!!

Hahaha!! Nu har jag precis skrattat så att jag har ont i magen. Tjejerna kom hit, vi bakade chokladbollar, käkade chips, chokladbollar, digestivekex, choklad m.m. Underbart!!! Och "Sunes Jul" då, shiiiit va rolig den är!! Den är ju hundra ggr roligare nu än den var när man var liten, jag skrattade allvarligt asmycket i varje avsnitt. Superkul!!!
När familjen kommer bort inne i varuhuset, eller när Rudolf har snöbollskrig med grannkärringen, härlig komedi det ;). haha!!
Vi har allt kul tillsammans, vi fyra. Kommer lite bilder på tisdag (kanske) för då är jag äntligen ledig... Är trött!!!
Förresten, på tisdag ska kanske jag och Susanna gå och dansa på Pineapple, äntligen!!! Det ska bli jättekul!!
Nä nu ska jag gå och sova. Sov så gott!! Kram

Btw, servade en kund tillsammans med Danielle i förra veckan (eller förrförra) och nu fick jag reda på att det var Penelope Cruz syster(!!!!!!!!!!!!!). De var aslika men jag trodde inte att det var Monica Cruz liksom. Coolt eller vad?? (De hade sett att det var hon på hennes kort när hon betalade för grejerna). Häftigt!!!

Vad tycker ni? Är hon och Penelope lika?

Utgång.

Nu har jag försökt hjälpa mina föräldrar att checka in online och skriva ut deras boardingkort över telefonen. De är ganska så otekniska om man säger så ;). haha!! Hoppas de fixar det själva för jag var tvungna att sluta prata efter en stund för vi ska ut ikväll :). Vi ska till Ministry of Sound med Maya, Hanna, Suss, Alex m.m. Ska bli kul!! =) Va ska ni hitta på då? Kram

Bara 7 dagar kvar.

Nu ska jag snart bege mig mot min närmsta tunnelbanestation och ta tåget till Covent Garden. Sen ska jag jobba i 10 timmar och sen ska jag halvdöd och med värkande fötter dra mig hemåt igen. Rolig dag va? ;) Nä men det är inte så himla kul att bara jobba hela tiden... Speciellt inte när verkligen hela dagen går åt till det. Jag går normalt sett upp 08:45 och stressar runt här hemma, springer till tunnelbanan, jobbar och tar mig hem, jag är hemma kl 20:30 vanligtvis. Heeeela dagen går åt utan att jag hinner göra eller tänka på nått annat. Så vill jag inte att mitt liv ska vara egentligen. Men jag försöker ha hopp för om 7 dagar kommer mina päron hit!!!!! Längtar!! Då ska jag vara ledig i tre dagar så att jag bara kan umgås med dem och visa dem London. Kuuuul!

Ikväll när jag kommer hem blir det nog bara att slappa för jag ska upp kl 06:45 imorrn för jag börjar jobba 8:15. Men på lördag får vi se om det kanske blir utgång efter jobbet. På söndag efter jobbet är det i alla fall spikat att jag, Suss, Maya och Hanna ska ha "Sunes Jul" maraton. Vi ska baka chokladbollar och käka en massa annat onyttigt. Låter inte det trevligt ändå??

Jag vill bara dansa.

Jag vill dansa. Nuuuuuu! En swingdans tack!! =)

Independent.

Idag är det exakt 2 månader sedan jag träffade mina föräldrar senast. Vi pratar ju ofta i telefonen och så men det klart att jag saknar dem lite. Jag är ju inte direkt van vid att klara mig helt själv men det går faktiskt väldigt bra, jag känner att jag fixar det här fint. Jag har vuxit typ såhäääär mycket under de senaste 60 dagarna. Vilket är riktigt mycket ;). hihi! Att bara åka till ett annat land utan jobb eller lägenhet och vara tvingad att fixa det själv har verkligen stärkt mig och jag känner att jag kan klara det mesta. Detta kommer vara så bra för mig i framtiden och är en riktigt lärorik tid för mig nu. Jag är väldigt nöjd att jag åkte, för jag har askul, trots att jag självklart saknar alla där hemma, men när vi är mätta på äventyren här så kommer vi ju hem igen, och det kanske blir en liten minitripp hem och hälsar på i februari eller nått, om jag får ledigt från jobbet osv. Kan inte garantera det, men det skulle vara väldigt kul.
Sen får vi se vad nästa äventyr blir... hmm... Frankrike, Cypern, USA, Australien eller Nya Zeeland?? Eller kanske plugga..? Jaja det återstår att se, nu ska jag fortsätta att leva mitt äventyr här i London.

Antalet julklappar inhandlade - inga.

Så bra gick det för mig idag när jag, Maya, Hanna och Suss skulle shoppa lite julklappar. Det började med att Maya kom hit kl 08:45 medan jag och Suss fortfarande låg och sov (i princip). Sen var vi sega som vanligt så vi kom inte iväg förrän kl 10:15. Vi gick av vid Edgware Road därifrån gick vi till Marylebone och mötte upp Hanna, därifrån styrde vi stegen mot Marylebone High St där Mayas "mamma" hade tipsat om bra butiker, men det var inget för oss kan jag säga... För tråkigt och dyrt. Därför fortsatte vi mot Oxford St istället, där köpte Maya några julklappar och jag fick lite idéer men inte hittade jag nått. Efter att vi kikade lite till så var Maya tvungen att åka och hämta sina barn från skolan. Vi andra fortsatte in i Soho och kikade i småbutiker men jag hittade INGET. Sen kom paniken krypandes in på Suss som skulle börja jobba kl 2 så hon tog bussen hem. Då gick jag och Hanna och fikade på Caffé Nero, vi satt där i två timmar och bara pratade och käkade gott. Det var mycket trevligt, jag skrattade så jag fick ont i magen.
Efter det skulle hon hem och jobba, så jag gick och kollade på lite klänningar till vårt Christmas Party på jobbet. Jag gick in på Topshop på Oxford St, det är helt galet där inne, det känns i princip som om man är i en djungel, folk blir helt galna när de ser snygga grejer till överkomliga priser. Gaaah, orkade inte vara där särskilt länge, och inte hittade jag nått som passar in för en julfest med kollegorna på Reiss heller. Tillslut åkte jag hem, tog en promenad i Hyde Park och gick hem och lagade korv med bröd och omelett (lite konstig blandning kanske, men gott var det). Nu ser jag på Vänner, härligt!! Hur har ni haft det? kram 

Vi gick förbi Svenska kyrkan på vägen till Marylebone.

Söta smågator med julbelysning.

Gaaaah va gott med godis!

Maya köpte =).

Suss ville hellre ha sin favorit - våfflan.

Round pound i Hyde Park.

Hyde Park.

I husen där borta bor jag =).

Jag köpte dock några saker till mig själv (typiskt) - ringar från Topshop.

Vi!

Jag och Suss är inte rädda för att leva livet till fullo här i London. Här behöver man inte vara rädd för att skämma ut sig för man lär aldrig se sina åskådare igen i alla fall. Det är härligt!

En galen natt framför Piccadilly Circus =).

Länk.

Hittade precis en artikel på aftonbladet.se som handlar om London och dess shopping m.m, den var riktigt rolig att läsa. Det de skriver i den stämmer VERKLIGEN. Så himla roligt!

Här är länken ifall ni vill läsa:
http://www.aftonbladet.se/resa/resmal/europa/storbritannien/london/article4608255.ab

Londonlåt!

Just nu är det här London för mig:

Lycklig!

Jag är ledig idag. Wiiiiiiiiiiiihooooooooo!! Skönt det känns!
Har precis käkat mjölk och flingor, snart ska jag gå till banken för det har blivit en massa krångel med min lön m.m. Kl 14:30 ska jag träffa Emma Johansson vid Oxford Circus, vi ska ta en fika nu när hon oxå flyttat hit =). Kul, snart bor alla jag känner här ;). haha! Kanske inte, men många =).
Efter det ska jag och Suss hänga lite, vi träffas ju knappt trots att vi bor tillsammans, jag jobbar ju hela tiden och när jag nån gång inte jobbar så jobbar hon... Typiskt!

Imorrn ska jag, Maya och Hanna shoppa lite julklappar, kul!! Detta blir på förmiddagen för de måste hem och ta hand om sina barn sen. Mysigt ska de bli! 

Pratade precis med Hanna på facebook chatten och vi bestämde att vi skulle ha ett Sunes Jul maraton (hon har med sig den ;)). Maya och Suss ska oxå vara med såklart och så ska vi käka pepparkakor, choklad och popcorn och bara mysa rejält! Härligt! Längtar!!!

Nu ska jag dra! Hoppas ni får en fin dag!! Kram


=)

Bjussar på en härlig bild från helgen när Lisa var här =). Imorrn är jag ledig, då blir det förhoppningsvis mer bloggning ;). Sov så gott! kram

Jag, Suss, Maya och Hanna på busshållplatsen =).

...

Idag har jag jobbat, det gick bra, kort dag, bara 7 och en halv timme. Har precis käkat korv och potatissallad, snart kommer Maya hit. Vi ska kolla på Harry Potter och Fenixorden som hon tar med sig. Alltid lika kul :)! Men lite extra nu när man är här i London liksom. Imorrn ska jag jobba 10:15-19:30 men sen är jag ledig i två dagar(!!!!). Ska bli så skönt!!!! Vad ska ni hitta på i veckan då? kram

Uniform.

När man har jobbat på Reiss en månad så måste man skaffa uniform. Detta innebär i princip att man får köpa lite Reiss kläder med rabatt. Tänker inte berätta hur mycket här för det är att hänga ut företaget men rabatten för inköp av uniform är ganska bra :). Hihi! Jag funderar på att köpa de här plaggen:

Dessa byxorna som har en skinny och slim fit med snygga guld dragkedjor och inbyggt mönster=).

Denna mysiga men ändå snygga stickade jumper att ha till byxorna.

Denna långärmade klänningen till att ha på helgerna (färgen är lite mer klarblå i verkligheten).

Denna mysiga långa tröjan att ha till leggins =).

Vill köpa denna snygga klänningen oxå men får nog vänta tills mer cash har ramlat in ;).

Vad tycker ni om mina val??

My Sisters Keeper.

Igår såg jag och Suss på filmen My Sisters Keeper, eller på svenska - Allt för min syster. Den var jättebra men så otroligt hemsk. Jag grät mig igenom halva filmen, det var några glädjetårar, men mest sorgsna tårar. Filmen handlar om en sjuk flicka och hur hela hennes familj påverkas av hennes sjukdom. Mamma blir helt galen och gör allt för att hålla henne vid liv, även om det innebär att ta kroppsdelar från den andra dottern, och den andra dottern känner sig då självklart förbisedd, obetydlig och utnyttjad (hon är 11 år). Fast i slutet får man se lite andra sidor av det hela. Den var verkligen bra, men känsliga tittare (som jag och Louise m.m.) varnas lite p.g.a. att man mår så dåligt av den. Jag satt och grät en lång stund efteråt för att jag tänkte på alla andra sjuka barn och deras familjer som finns här i världen, det är så hemskt! Susanna måste ha tyckt att jag var hur töntig som helst. hihi! 
Nu kanske jag är extra känslig, jag menar jag gråter när jag ser "I hennes skor" liksom ;), men den här filmen är väldigt rörande och väldigt bra. Se den!

Gaaaaaaaaaaaah!

HUR KAN MAN VARA SÅ TRÖTT??? Jag skulle aldrig ha gått med ut igår men Suss är bra på att övertala... Det var i alla fall väldigt kul! Arts Club var ett grymt ställe =). Vi dansade som galningar med Sebbe och Mattias (eller de andra tre gjorde det och jag stod bredvid med min arm och skrattade (åt dem) och gjorde några fula knäböjningar i takt, i princip ;)). Hihi!! Nu ska jag gå till jobbet. Hoppas ni får en fin dag! Kram

Simple update.

* Jobbet gick helt ok idag.
* Armen blir inte direkt mycket bättre, fortfarande svullen och öm.
* Utgång till Arts Club ikväll trots att jag ska upp kl 8 imorrn och jobba. Vet inte om det är så smart, men är man i London så är man ;).
* Jobb imorrn i tio timmar.
* Jobbar fredag och lördag oxå men vet inte nästa veckas schema än (sön-lör).
* Ska nu äta en apelsin, OM jag kan skala den :).

Hur mår ni?

Kuuuul!!!

Nu har jag precis bokat flygbiljetter till mamma och pappa, de kommer hit om 17 dagar =). Jag längtar redan!! Det ska bli så kul att visa dem London, och att få träffa dem såklart. Är i stort behov av mamma och pappa kramar!!!!
Jobbet idag gick ok, lite jobbigt med en värkande hand, men det gick bra ändå. Just nu käkar jag och Suss marabou Schweizer nöt som Lisa tog med, mums! Ska gå och lägga mig snart, ska upp och jobba tidigt imorrn med. Kul att ni kommenterar, fortsätt med det! Godnatt! Kram

Lisas helg.

Nu har Lisa åkt hem, Susanna har gått till jobbet och jag ska snart oxå åka till jobbet. Helgen har varit väldigt lyckad, förutom en värkande handled då. Suss jobbade lör, sön men igår var hon med oss hela dagen. Jag har ju varit sjukskriven från jobbet några dagar. Vi har hunnit med en massa roliga saker, bl.a. marknaden på Portobello Road i Notting Hill (från filmen ni vet), shopping på Westfield, utgång, Harrods, julmarknad i Hyde Park, filmkväll med tjejerna (jag, Suss, Lisa, Maya och Hanna), PRIMARK (fast jag orkade inte gå med in i kaoset med armen och allt, men Lisa shoppade loss en del), lunch på Spaghetti House, shopping i Covent Garden, middag på Chiquito - mexikanskt, lovely!! Det har varit en mycket trevlig helg!


Bild från i torsdags med Maya och barnen i Parken - vi matade fåglarna.

Portobello Road.

På Westfield har de ett stort isslott där man kan gå in till tomten och önska sig något fint =).

Utgång är kul!

Jag och Lisa fikade loss rejält på chokladen ;).

Hyde Parks "Winter Wonderland".

Rolig älg som snackade loss :).

Det regnade - men vi var glada ändå =).

Riktigt glada - jag, Lisa, Hanna.

Mys!

Marknad.

I Covent Garden igår =).

Choklad är gott!

Mycket söta saker finns det att kika på :).

RSS 2.0