Freedom!!

Idag har det hänt en massa saker. Jag har verkligen haft fullt upp och det har vart kul.

Först och främst ska jag väl kanske berätta om gårkvällen. Jag och Hanna åkte till Soho för att festa med min gamla arbetskamrat Chris (han som bara gick på sin lunch på jobbet och aldrig kom tillbaka, nice!). Vi mötte han och hans två andra franska kompisar på Sportscafé och kollade på curlingfinalen (go Sweden), dansade och catchade up. Efter det gick vi till en annan klubb i Soho och bara dansade och lekte en lek som de alltid brukar göra, jag höll på att skratta ihjäl mig!!! Haha!! Det var supertrevligt att träffa Chris igen och hans kompisar var riktigt roliga.

Vi kom hem vid 4 nån gång och vid 8:30 gick jag upp igen, gjorde mig iordning, åkte till Putney och letade upp aupair familjens hus. De var jättetrevliga! Huset var superfint och de var verkligen sååå trevliga. De hade reasonable hours och söta små barn. Sen gick jag hem till Hanna en sväng och hälsade på, mys!! Efter det åkte jag till Covent Garden och mötte upp Maya och Susanna, vi gick till Reiss där jag kramade om alla mina arbetskamrater (utom självklart chefen, skulle aldrig falla mig in, haha) och sa hej då, skrev på några papper m.m. Nu är jag fri!!! Yeeeey!
Sen gick vi och käkade lunch, kollade lite i affärer, åkte till Marble Arch och gick sen genom Hyde Park och hem till oss. Vid 18:45 åkte vi till Maya (där vi e nu), käkade chips, lagade mat (quornbitar med champinjoner, pasta och sallad), pratar om allt och ser på E! Nice!!!!

Lite roliga saker under dagen:
Stieg Larssons böcker är riktigt populära här, mittemot mig på tuben satt en kvinna och läste The Girl Who Played with Fire. Kul!

När Mayas pappa ringde henne förut höll jag på att skratta ihjäl mig för det lät så kul. Hennes pappa är ju spansk så hon varvade spanska och svenska, det lät så himla kul!! Haha!! Typ såhär lät det: Hej! Hur e de? Si, que bla, bla, bla, bla, jag vet, bcuhökwenfkhdvndkhfbvj kjhbsnvdldjvb, jävlar, jävlar, jag vet, si, si, si, si, que, lkfnfiwr eöwfherugbnv ljbrlk. Jag var helt chockad först, imponerande måste jag oxå säga =). Duktig du e Maya!




Random pics på Fridas dator.










Förklaring.

Jag fick ju en kommentar av Tess som undrade varför jag ska flytta hem och svaret är: Det ska jag inte, jag vill bara inte jobba kvar på Reiss. Jag vet inte om det har låtit på mig som om jag ska flytta hem, men det ska jag i alla fall inte. Jag börjar nu fundera på andra jobb, kollar på au pair grejer m.m. Jag ska faktiskt träffa en familj imorrn. Jag har fått nyss om dem via Hanna, det är Hannas "familjs" kompisar och jag ska hem till dem imorrn och så ska vi prata lite och se hur det verkar. Det ska bli kul! De bor i Putney typ 5 minuter från Hanna, och mamman är tydligen designer =). Låter ju nice!!! ;). Dock är jag lite tudelad för jag har ju väldigt kul med mina roomies här på Princess Court oxå :). Vi får se!

Pictures.

















Linnea fick en klippning av Malin :).








I did it.

Nu har vissa av er säkert undrat vad det var för något jag skulle "ta tag i" förra gången jag skrev, men de flesta vet nog:). För er som inte vet: jag sa upp mig från mitt jobb, äntligen! Jag trodde jag skulle skita på mig av nervositet men det gick ganska bra. Han tog det ok. Jag gör förhoppningsvis min sista dag på onsdag. Det känns skönt!!

Lite Sverige uppdatering kommer nu: Jag sov, sov och sov. Åt, åt och åt. Sen så träffade jag mina fina vänner, träffade släktingar, var på kalas och satt insnöad och såg på melodifestivalen med familjen. Det var mycket skönt, kallt dock :).

Igårkväll blev det Art's Club en liten sväng, orkade inte så länge. Men innan dess så var Maya, Hanna och hennes kompis Martin här. Det var så härligt att träffa tjejerna igen. Har saknat dem!!!!

Ska strax lägga ut lite bilder från de senaste veckorna, Sverige m.m.

I'm back people.

Då sitter jag här i lägenheten igen, flygresan gick bra även fast vi var försenade med 40min. Nu ska jag snart springa till jobbet och ta tag i vissa saker, är så j*vla rädd. Bloggar mer någon stund där jag har mer tid på mig. Då kommer det pic. från Sweden m.m. Hoppas ni får en fin dag i alla fall! kram  


JAAAAAAAAAAAAA!!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!! OS guld och OS brons i samma gren!!! Grymt Sverige!! Marcus Hellner och Johan Olsson, så j*vla bra e ni!!! Wooooooohooooooo!!!

Insnöad.

Insnöad i Dingle. Kommer ingenstans, kikar TV och umgås med la familia =). Bilder och info om Sverigevistelsen kommer senare. Ha de!

Anja.

Faaan va bra Anja!!! Vilken bragd hon gjorde igår!! Efter att har kraschat stort i förrgår kom hon tillbaka och tog OS-brons i kombinationen igår. Det kräver en stark människa!! Sveriges befolkning borde vara grymt stolta.

Kesha.

Det var ganska länge sen jag hörde denna låten första gången men nu börjar jag faktiskt tycka att den är ganska bra =).

Kompisarna är bäst!

Hela kvällen igår spenderades hos Malin ute vid Gårvik. Det var jag, Malin, Louise och Linnea. Suuuperysigt hade vi det! Vi lagade en stor middag - potatisgratäng, fläskfilé, pepparsås och en stor sallad med sört mycket fetaost i, för det är vi galna i alla fyra. Sen käkade vi kladdkaka, chips med dipp, mjölkchoklad, naturgodis m.m. Vi pratade om allt och inget och det var så underbart och roligt att träffas och prata om allt! Kl 1:30 hade Malin bestämt att vi alla skulle vara upe och kolla på hockeyn och trots att jag höll på att somna konstant så såg vi klart på matchen. Men fick jag sova för det?? Nej. Jag gick upp och skulle sova och då börjar de prata så stört högt att jag gick in och lade mig i Malins säng och så lade Malin sig inne hos de andra. Och som de skrek asså. De skrattade så galet högt och skrek ut en massa bohuslänska ord som skar sig i öronen på mig - haggeölgevääär, eeeälg m.m. Det kokade inom mig men jag lät de hållas ;). haha!! Vid 6 på morgonen höll de äntligen käften och jag sov tills klockan ringde kl 10:15, nu ska jag och Louise åka in till M-dal och så ska jag ta en spruta och sen åker vi tebax hit ut i den vackra skogen och käkar en stor brunch med allt som vi åt igår =). Ikväll kommer släkten (på mammas sida) hem till oss och så blir det lite kalas så att det blir lättare för mig att träffa alla på samma gång. Sen på lördag blir det att träffa pappas sida. Hoppas ni får en fin dag!!! kram

All Saints.

Här har vi en nice våroutfit som jag har created :). Allt är från All Saints förutom väskan som är från Yves Saint Laurent. Det här skulle jag gärna bära i vår, om jag hade haft råd ; ). haha!

All Saints

Rude Boy.

Jag vet att Susanna redan har lagt ut denna i sin blogg men för de som inte läser hennes vill jag bara dela med mig av en riktigt bra låt med Rihanna. Lyssnade å den hela vägen hem igår.

Good evening Sweden!

Hejsan svejsan på er! Nu sitter jag här i köket på Stockebro 11 med pappas bärbara dator och skriver =). Härligt!

Resan hit var lugn och skön, pga vissa omständigheter så blev jag tvungen att åka ut till Stansted 23:25 kvällen innan. Jag var där ca 00:10 och efter det låg jag på flygplatsgolvet och läste lite ur min bok och halvsov. Det var stört kallt på golvet dock, så fick lägga mig på mina jeans och ha scarfen över mig. Vid tre gick jag och köpte frukost - yoghurt med muesli och en kaffe latte. Jag gillar ju egentligen inte kaffe men Frida försöker lära mig och jag behövde verkligen vakna till lite efter en timmes sömn på 24 timmar. Sen gick jag genom säkerhetskontrollen, fick min väska visiterad, shoppade en ny foundation från MAC på tax-freen, köpte även en tidning, tuggummi och vatten till planet. Myspys! Flygresan gick bra, halvsov lite där med...

Sen hämtade pappa mig på Säve, det var kul att se honom! Vi åkte hemåt, svängde in på Torp, kollade efter Lisa på Maxi, men precis som förra gången jag var hemma så började hon jobba kl 3 och jag var ju där typ 11. Jag köpte massa naturgodis på Maxi, aaaaaasgott! Har saknat det! Sourcream and onion cashewnötter in my heart! Sen beställde vi pizza från Dingle pizzeria, åkte och sa hej till farmor och sen hämtade vi pizzan. Efter att vi käkat och kollat på OS, måste ju komma ikapp lite med vad som har hänt =), så gick jag och läste lite i min Cosmo och sen somnade jag som en stock. Vaknade ungefär 19:40 :). Det var välbehövlig sömn. Efter det har jag pratat med Malin och Louise, och Suss (trots att vi har bott tillsammans i 4 månader, men jag antar att det oxå gör att man vill veta vad den andra gör hela tiden för man är en såpass stor del av varandras liv). Nu ska jag prata med mami lite :). Imorrn blir det mys med Malin, Linnea, och Louise :D.

Vill ni träffas så får ni höra av er, vill ju träffa alla men det kommer bli svårt att klämma in under den korta tiden jag är hemma... Nu ska jag kolla lite på Glee och sen ska jag sova ännu mer. Hörs imorrn!!! kram

Ps. Lakrits blev jätteglad när jag kom hem, han skällde och gnydde som en galning, sen följde han efter mig överallt efter att jag hade vaknat. Sötnos!! Jag blev oxå jätteglad att se honom, har ju saknat min lilla limpa!

Vill snarka NU!

Igår kväll var vi ute, vi var i Shoreditch på nån bar, det var kul men jag har varit väldigt trött idag för jag kom hem 4 och gick upp igen för att gå till jobbet kl 9. Jag var ändå den första som åkte hem, vet inte ens när de andra drog hemmåt... Haha! Jag jobbar stört mycket som sagt. Imorgon jobbar jag åter igen 10 och en halv timme, sen ska jag åka till Liverpool St St och köpa tågbiljett, åker sen hem och käkar och packar klart allt, sen blir det till att vila lite innan jag tar sista tunnelbanetåget tillbaka till Liverpool St St kl 00:20 och tar sen ett tåg (ev. buss) ut till Stansted. Vill vara i god tid den här gången i och med att det blev så mycket krångel när jag skulle hem förra gången. Några timmar får sen spenderas på Stansted, halvsovandes kan jag tänka mig, kolla lite taxfree och läsa bok kanske. Sen kl 06:55 ska flyget avgå och sen ska jag väl vara i Sverige runt kl 10 svensk tid =). Hoppas och tror att allt ska gå bra! Detta blir nog sista blogginlägget innan jag är i Sverige (om jag nu inte hittar nån dator på flygplatsen). Ses där!! Kram på er!

Mhm, aha.

Jag jobbar väldigt mycket just nu. Jag jobbar fre-mån, 10 timmar varje dag. Detta resulterar i att jag inte kommer blogga så mycket nu. Hinner inte, och orkar inte. På tisdag, tidig morgon, åker jag till Stansted för att ta flyget därifrån 06:55. Då ses vi ju snart iaf! =) Hoppas ni får en fin helg!

Bjussar på en bild från Art's Club förra onsdagen:


Vår.

Bilder från min lilla promenix i Hyde =).

















Flickan som överlevde.

Jag är trött. Jag låg och läste min bok till kl 2 inatt. Det är en sann historia som handlar om en 6 årig flicka som tillsammans med sin 19 åriga syster flyr genom Tyskland under andra världskriget. Det är hon själv som skriver den, 60 år senare. Jättebra och intressant! Den heter Flickan som överlevde. Det är alltså inte en judisk flicka utan en tysk som försöker fly undan de amerikanska, brittiska och ryska attackerna och ta sig till sin mamma på andra sidan Tyskland. Rekommenderas om man gillar andra världskriget skildringar, och annars med såklart, det är en spännande historia.

Idag ska jag ta en promenad i Hyde Park, handla lite mat, tvätta och se på Supernatural. En ganska skön och slapp dag alltså, ska bli skönt! Suss börjar jobba kl 2 och Frida är just nu och provjobbar på puben som hon hade intervju på igår. Hoppas det går bra för henne! Det verkar vara ett skönt ställe, efter vad hon har berättat.
Vad gör ni då? Vad händer i helgen?


Bakom varje framgångsrik kvinna står en stylist.

Det blev ingen utgång. Jag orkade inte, plus att jag är trött på Art's Club nu. Konstigt va? Hihi!
Sanna och Frida har gått dit en sväng dock, de tjejerna går inte att stoppa ;). Så jag och Hanna har haft ett väldigt djupt samtal och nu sitter jag här ensam och njuter av tystnaden (no offense roomies). Jag och Hanna har kommit på att vi är väldigt lika på många sätt. Vi förstår liksom varandra. Det är skönt. Men imorrn åker hon hem till Sverige, och sen åker jag, så vi kommer inte ses förrän typ 23 feb. Kommer sakna henne! Vi har kommit fram till att när hon sitter i EU parlamentet (hennes mål) och har infört kollektivavtal i England (mitt mål för henne), så ska jag vara hennes stylist, haha! Det kommer bli nice, hennes högra hand liksom. Hihi! Min (och hennes) slogan ska vara: Bakom varje framgångsrik kvinna står en stylist. HAHAHAHA! Bra va? Skämtar*.
Just nu har jag lite hemlängtan... Den verkar bli starkare ju närmre jag kommer min lilla trip till Swe. Idag (torsdag) är det bara 5 dagar kvar =). Det ska bli så skönt att bli ompysslad och att bara kunna ta vad min vill i kylen utan att behöva betala, och att kunna slappa riktigt ordentligt, plus att göra "riktiga" popcorn i kastrull ;).
Jaja, nu ska jag nog gå och lägga mig, har inte så mycket mer kul att säga förutom att jag var och dansade Lindy Hop i tisdags, det var roligt! Ha de! Sov gott om ni nu inte redan sover! Kram

Ida and Frida

Idag har jag äntligen varit ledig! Vi sov så länge vi bara kunde imorse även fast det var svårt för att Italienaren i rummet bredvid såg på nån j*vla fotbollsmatch ashögt. Lack of respect? Sen tog jag och Frida en promenad genom Hyde Park bort till Oxford Circus (Suss jobbar). Vi gick in på Selfridges för Frida hade hört att de hade lite vacancies på Ted Baker där, vi hittade inte Ted Baker...  Haha! Dock gick vi bort till Reiss inne på Selfridges, tänkte att jag skulle visa henne lite fina kläder. Vad händer då inte där? En av tjejerna som jobbar där kommer fram till mig och bara: Hiii!!! How are you? How is Covent Garden? Jag bara: ÖÖÖÖHHH. Tankarna genom mitt huvud löd ungefär såhär: What the f*ck..? Vem är det här? Vart känner jag henne ifrån? Hur känner hon mig?
Sen var det ungefär som om man kunde se lampan tändas ovanför mitt huvud ;). Jag tog över den här tjejens jobb på Reiss i Covent Garden. Jag kan bara inte fatta att hon kände igen mig, för jag kände inte igen henne... Jag träffade henne i 3 minuter när jag lämnade in mitt CV och sen i 4 timmar för mer än tre månader sen när jag var på min trial på Reiss. Det var supertrevligt! Vi pratade lite och jag presenterade Frida och sa att hon sökte jobb och Chrissie bara: a men vi har en full-time vacancy här! Så hon går fram till sin manager och bara jag jobbade med Ida i Covent Garden och hennes kompis här söker jobb, så det var ju kul! Dessutom har Frida fått en intervju på Reiss i Kensington, dock rekommenderar jag henne att inte ta något jobb på Reiss, utan pubjobb istället, men vi får se vad som händer. Sen träffade vi i alla fall Hanna lite, fikade med henne, sen åkte Frida på en intervju på en pub (som gick bra btw) och jag tog med Hanna till Mark's & Spencers och visade henne min favoritkaka, hahaha!!
Nu har jag precis kollat på Supernatural på datorn, ny favoritserie! Frida försöker lära mig att dricka kaffe, och snart kommer Suss hem och Hanna kommer hit och så blir det som vanligt Art's Club (om jag orkar, känner att vi börjar slita ut det stället lite ;).Så nu har ni fått en bra update och jag ska till och med bjussa på lite bilder (från Fridas kamera). Ha de!!

Hyde Park!










Solen skiner i London! Hur är vädret i Sverige? ;)



Och hoppa..... NU!

Hittade lite bilder här på Fridas dator, dessa är från i onsdags när vi gick hem från Arts Club. Jag och Suss skulle försöka göra hoppbilder ;).

Frida älskar denna bilden för hon tycker jag ser ut som en flygande dvärg =). Haha!


Det gick ju sådär :).





Vimmel.

Hej på er! Nu var det ett tag sedan jag bloggade... Har bara inte orkat. Jag har ändå inte gjort något roligt, bara jobbat konstant.
Om ni vill veta nått om jobbet så var David Reiss (som ni kanske förstår så är det alltså grundaren och designern till hela klädmärket) inne i butiken igår. Han inspekterade ändringarna som har gjorts i butiken. Det var ganska coolt även om han verkade ganska så arrogant... Han sa inte ens hej till nån av oss där nere...
Idag var det fullt ös på jobbet, lördag och mycket shopping-galna idioter. Det var oxå minst en kändis inne i butiken idag... En som jag är säker på och en som jag bara tror var en kändis.
Den ena var en känd brittisk komiker, jag vet inte vem han är men alla kunder blev helt fnissiga och mina arbetskamrater var uppspelta efteråt. Han är tydligen men i nån "Award winning comedian series" som heter "Gavin and Stacey". Den andra var en kvinna i 50-60 års åldern som jag känner igen så himla väl... Det värsta är att jag inte har en j*vla aning om vartifrån... Hon är skådis, och duktig oxå, men jag vet bara inte vad hon spelar i eller vem hon är men jag ser henne framför mig hur tydligt som helst. Störande!

Nu ser vi på Madagascar och käkar chips med dip, och choklad. Mys! Vi skulle egentligen ha gått ut men orkade inte...

Jag vet inte riktigt om jag har visat kläderna som jag har köpt som uniform på jobbet..? Här kommer de iallafall:







Det här är vad jag har köpt.

Detta funderar jag på att köpa:

Denna klänningen:




Med detta bältet:

Vad tycks?

Crossroads.

Hittade precis det här klippet bland mina favortier på youtube och kom ihåg hur bra det var! Älskar musiken! Sååå skön!!! Det svänger verkligen ;).

Where is the energy?

Hej på er! Hur är det med er? Jag har inte riktigt orkat blogga ordentligt på ett tag... Vet inte varför... Har bara inte haft lust.
Idag är jag ledig. Jag har planerat att inte göra något speciellt, bara tvätta, handla, diska m.m. Frida ska först på en intervju kl 14 och sen på en trial kl 18, så jag hinner inte vara med henne så mycket heller. Jag ska försöka vila upp mig iallafall. Har haft huvudvärk ända sen igårkväll. Tror att det blev liiite för mycket igår. Först gick jag upp kl 7.45, åkte till jobbet, jobbade mellan 09:15-19:45, efter det halvsprang jag till Holborn och dansade Lindy mellan 20:15-23:30 - först två lektioner och sen socialdans. Det var superkul dock (dansen då såklart)! Hoppas att jag kan gå nästa vecka med =).

Jag har gjort lite olika småsaker, vart hemma hos Hanna och sett på "Vänner" och bakat kladdkaka. Dansat m.m.
Jag har oxå jobbat mycket och kommer fortsätta med det resten av veckan, tyvärr!!

Ikväll ska vi gå ut, Art's Club tror jag. Det blir nog även utgång på lördag. Kul!

Vad ska ni göra då?
Kram

And that's the swedish national anthem, thank you for asking!

Nu ska jag sussa, är astrött!!!!
Bjuder på en riktig Vänner klassiker dock =).
Det här klippet får mig alltid att garva jättemycket!!!! hahaha!



RSS 2.0