Crossroads.

Hittade precis det här klippet bland mina favortier på youtube och kom ihåg hur bra det var! Älskar musiken! Sååå skön!!! Det svänger verkligen ;).

Kommentarer
Postat av: Morbror Steve!!!!!!

Hej Ida!

Det finns hopp för ungdomen när dom älskar Eric Claptons musik.Om du vill höra riktigt tunggung skall du söka på Eric Clapton och B.B King.Dessa gitarrvirituoser spelar blues så skjortan står rätt ut.

Här har vi haft snöoväder inatt.Började skotta snö klockan 4 imorse och vid 6 tiden var jag ute vid vägen.Ingen tidning kom heller så detta är en förlorad dag.Kenny har flyttat till en annan lägenhet så numera bor han i Västra Frölunda.

I övrigt inget nytt på denna sidan Nordsjön.

Harebra!

Steve.

2010-02-03 @ 17:27:27
Postat av: mamma

Pappa blev väldigt glad (läs rörd) när han hörde den fina musiken som precis gick i hans smak. Allt bra här. Den tunga snön har gjort att ett ridhus i Uddevalla har fått inrasat tak, liknande har hänt på flera håll i landet. Nu är gymnastiksalarna i Munkedals kommun avstängda tillsvidare, å barnen som längtade så efter den första innegympan för året. De har ju en hemsk fröken som har tvingat ut dem i skidspåren i tre veckor. Många kramar från mamma och pappa

2010-02-04 @ 21:03:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0