Bilder.

Hejsvejs!! Här kommer lite bilder från igår kväll när vi var ute. Jag, Suss, Frida, Hanna och Maya. Plus några bilder från idag när vi var och shoppade =). Jag köpte sminkborttagning, en hudfärgad topp som jag ska ha under en spetstopp som jag ska ha på jobbet, ett par skor (på Reiss, uniform, ni vet) och en väska på H&M =).

Jag och Suss.


Maya=).


Maya och jag :).


Suss på tuben idag ;).


Jag och Frida på tuben.

Kommentarer
Postat av: jossan

Du é jättefin i håret Ida!

Här är allt bra, kallt brrr, var ute och gick i 14 minusgrader för en stund sedan, men vad gör man inte för beachen 2010 :-) Vet du, Filippa har tagit hål i öronen och är mäkta stolt! När kommer du hem för gott? Eller blir du en london bo for ever?

En annan rolig sak som skett här hemma.......familjen Ehnebom (vi alltså) har bokat och betalt resa till THAILAND!!! Vi åker 1 december till 1 januari, långt kvar men skall bli helt underbart!

Alla hälsar så gott härifrån, ta hand om dig!

/Jossan

2010-01-31 @ 09:52:58
Postat av: Maria

Hej.Kul att se era kort och höra att allt är ganska bra. Nu har Ingemar o. jag haft en hålligångarhelg med två danskvällar. Det du! Jätte- kul har det varit och nu skall vi försöka orka åka skidor också. Ha det bra. Kramar från Maria

2010-01-31 @ 10:59:01
Postat av: mamma

Kul med bilderna! Det är roligt att se bilder på kompisarna och även från lägenheten som vi ju känner igen. I fredags var vi på gammeldans i Munkedal med Maria och Ingemar och Inger och Bengt. Det var jätteroligt. Alla dansade hela tiden, det var ingen som lämnade golvet, perfekt! Igår grejade vi hemma och sedan var vi hos Lena och Arne och åt räkor, det var gott och mysigt. Linnéa har varit sjuk i veckan, men nu var hon pigg så idag skull de gå upp vid 6 tiden för att vara med på fotbollscup i Munkedal. Mormor är riktigt pigg efter omständigheterna och kommer troligen hem i morgon om allt går bra. Charlotte och jag åkte skidor i fredags, hon har bestämt sig för att ta arbetet som djurskötare i Malmö. Ola ringde och frågade om jag kunde vara med och räkna på Dance-ports buggtävling i mars, men jag sa att jag inte ville men att han fick höra av sig om det var kris. Tyket va´!Sofia Dalström hälsade, hon har fått heltidsjobb i Kungshamn. Andreas Myrehag prydde första sidan på Bohusläningen. Oj nu ringde Maria nu ska vi åka skidor. Kram mamma pappa

2010-01-31 @ 11:43:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0