Camden town.

Skrev det här inlägget igår med det publicerades tydligen inte och jag orkar inte ändra det nu så ni får läsa det idag istället =).

Idag har vi haft en skön dag. Vi vaknade kl 11, men då skulle man ju ställa tillbaka klockan en timme så kl var ju bara tio, så vi fick sova länge men ändå vann vi en timme där vi kunde hitta på en massa roliga saker som London erbjuder. Kul!! Vi började med att åka till Camden, där de har en jättestor och häftig marknad. De va superkul! Vi bara gick runt och kollade på allt, massa konstiga och roliga grejer. Sen åkte vi hem och åt lite mat och sen gick vi till köpcentret som liggen nära oss och köpte oss en jättegod våffla (vår favorit), om ni vill se den kan ni gå in på Suss blogg där hon har tillägnat ett helt inlägg till den, haha!! http://susannajosefina.blogg.se
Efter det gick vi till ett internetcafé och lade upp annonser om att vi söker jobb. Nu sitter vi här hemma och bara slappar efter att ha städat badrummet och köket, duktigt va?? hihi! Ska kanske träffa Maya och hennes kompisar här ifrån London, ska bli kul!  Hoppas allt är bra hemma!
Här kommer lite bilder:

maya
Maya när vi käkade middag kl 23 igår ;).
sanna
Sanna =).
camden
Camden.
folk
Mycket folk!!!
tattoo
Vill ni tatuera er??
suss
Suss.
munkar
Gaah!! Underbart gott!
mys
Marknad.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0