Westfield.

Nu ska vi snart åka till Westfield (världens största köpcenter) och köpa skor till mig. Kommer nog inte skriva så mycket på ett tag nu för jobbar fem dagar i rad sen. Men ni där hemma: Kan ni inte skriva någon kommentar och berätta vad som händer. Skulle vara så kul att läsa =). De enda som är duktiga på det är mamma och Steve, det kanske ligger i släkten. Bra jobbat i alla fall ;)! Tack! Hoppas allt är bra med er alla! kram

Kommentarer
Postat av: Sandra

Fem dagar i rad, kmr gå great! Wow.. Du lever drömmen nu. Väl värd. :)

Hemma händer det inte särskilt mkt...Ryktas dock om att en thairesturang ska öppnas i big city Dingle. Hört från en hamburgsunding så man vet ju inte riktigt om man kan lita på det ;)

Kram!

2009-11-09 @ 14:38:05
Postat av: Morbror Steve!!!!!!!!!!!!

Hej Ida!

För en gång skull kan du lita på en Hamburgsunding.En Thairestaurang skall inom kort öppna bredvid Pizzeria Shala.Vi hade din Mor och Far här på kaffe igår kväll.Det stog en bit äpplepaj på en bänk och när din Mor fick se den föll hon i djup trans och var ej kontaktbar förrän allt var uppätet och formen i stort sett rengjord.

Idag har det varit mulet men uppehåll(Yippie).Jag har beställt ett nytt digitalt trumset som jag och Kasper skall spela på.Jag tror det är ungefär samma som du spelade på i Munkedalsskolan.

I övrigt inget nytt på denna sidan Nordsjön.



Harebra!

Steve.

2009-11-09 @ 16:42:28
Postat av: mamma

Du kör med beröm du. Ja det är bästa sättet att få folk att göra något så nu skriver jag även idag. Vi kollade på hotell i en radie av 3 km från där du bor. Vi får väl se vad det blir. Igår var vi och drack kaffe hos Steve och Annica. Nu har även flickor 12 vunnit i höstrusket. Det har gått bra på jobbet både med sago-tema och skogen-eftermiddag. I kväll ska jag åka på gymnastik i Dingle. Jag ska häsla från Lisbeth och Gösta. Lisbeth tycker att det fungerar väldigt bra med den nya chefen. Många kramar mamma och pappa

2009-11-09 @ 18:23:52
Postat av: Jessica

Jag följer både din och Susannas blogg bara så ni vet ;) Låter som ni har det grymt skoj och ja blir så avundsjuk. Här i Sverige är det grått, grått och lite mer grått. Kallt också, och riktigt rått, så hoppas ni har det lite mysigare i London. Kraaamkram

2009-11-09 @ 21:00:22
URL: http://jassiica.blogg.se/
Postat av: Ida

Så det är sant att stora Dingle ska berikas med en thairestaurang som snart kommer gå i konkurs p.g.a. alla traditionella husmanskostätande lantisar ;). haha!! skoja! De blir säkert asbra! Thai e ju gott!

Haha, Steve, kan riktigt se det framför mig =). Har bevittnat transen ofta :). Va kul med trummor!

Jajamensan mamma, jag vet att det är bästa sättet att få som man vill ;). Va bra! Oj vad Svarteborgs tjejlag är duktiga då! Kul! Hälsa tillbaka!!

Va kul Jessica! Ja det har vi allt, men det lär ju bli lite mindre med det nu när vi börjar jobba, men desto mer när första lönen kommer ;). hihi! Värst vad det är grått i Sverige då, tråkigt! Det hade det ju varit här med om inte julstämningen redan hade börjat infinna sig =)! Tack och lov för det säger jag bara ;). Hoppas allt är bra med dig och att du har det trevligt i Småland :)! Kul att höra från er allihop! kramkram

2009-11-10 @ 00:21:23
URL: http://idainlondon.blogg.se/
Postat av: jossan

Hello over there!!!

Det är kul att läsa om dig och dina upptåg, du är bra på att uppdatera dig!!



Här hemma på dövvet är allt bra. Vi jobbar och busar för fullt och vet du vad, snart är det faktiskt jul och då undrar vi om du kommer hem över? Alla i familjen hälsar så jätte mycket!!



Kram! Jossan

2009-11-10 @ 17:09:24
Postat av: Ida

Hej Jossan! Tack tackar!=)

Ååh, va härligt!! Tyvärr så kan jag inte det, hur myyyycket jag än önskar att jag kunde så går det inte, jag måste jobba... Jag hade inte kunnat få jobb annars :(. Kommer sakna er och alla andra i släkten för jag vill ju fira jul på det gamla vanliga, traditionella viset, med julmat och släkt... Men men, det går inte. Hälsa tillbaka!!

Kram kram

2009-11-16 @ 10:06:25
URL: http://idainlondon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0